Elisa-liittymät

Tiesitkö? Elisan liittymät olivat mukana Helsingin Sanomien liittymäselvityksessä – lue puolueettoman selvityksen mielenkiintoiset tulokset parissa minuutissa!

Elisa operaattorina

Elisa on yksi Suomessa pörssilistatuista operaattoreista. Suurimpiin omistajiin kuuluvat mm. Solidium, erinäisiä eläkevakuutusyhtiöitä, Schweizerische Nationalbank ja tiettyjä sijoitusrahastoja. Toimitusjohtajana toimii Veli-Matti Mattila. Loppuvuonna 2017 uutistoimisto Bloomberg  kertoi neljä kertaa Elisaa suuremman hollantilaisperäisen operaattori KPN:n harkitsevan Elisan ostamista.

Suurimmat ylä- ja alamäet Elisan historiasta on taltioitu mm. Wikipediaan.

Elisa Saunalahti -liittymät

Elisa Saunalahti-liittymät ovat artikkelin kirjoitushetkellä mm. Saunalahti Huoleton 5G Ready, Saunalahti Huoleton Premium  +,  Saunalahti Huoleton Premium, Saunalahti Huoleton 1M ja Saunalahti Huoleton Puhe.

Elisan liittymien listahintojen päälle tulee lisähinta (1,00 €/kk) jos ei halua vastaanottaa Elisan ja joidenkin yhteistyökumppaneiden markkinointiviestejä.

Koska Elisa saattaa ajoittain muuttaa liittymiänsä, niiden kunkin hetkisen nimen ja hinnan voi tarkistaa Elisan sivuilta tai soittamalla asiakaspalveluun.

Elisan markkinointi

Maaliskuussa 2018 Elisa sai huomautuksen Viestintävirastolta  rikottuaan matkapuhelinliittymien puhelinmarkkinointikieltoa  ja heinäkuussa  kuluttaja-asiamies vaati Elisaa muuttamaan totuudenvastaista markkinointiaan .

Elisan markkinoinnista saattaa muistaa vuosien takaa aina niin sukkelan DJ Eskon , tai nyttemmin Bob the Robotin käsialaa olevat hintasaarnaajat Amerikanmaalla.