Lapsi

Liittymä lapselle.

Moita on helppo fanittaa aikuisen ja lasten. Olipa lapsia sitten yksi tai enempi.

Tilaa
gear

Vanhemman työkalupakki

Tunnetko vallan näpeissäsi? Data-arestit. Roaming-rajat. Estot maksunumeroihin. Numeron julkisuus. Nämä ja enemmänkin Mun Moin kautta.

Tutustu Mun Moihin
Europe's fairest

Euroopan reiluin puhepaketti?

Tuntitolkulla jutteleva maksaa juttelustaan enimmilläänkin 4 euroa/kk. Vähemmän jutteleva vieläkin vähemmän.

Tutustu hintoihin
cake

Nerokas datapotti

Data kuuluu koko perheelle. Jos kuitenkin yksi käyttää sitä vähän, ylijäämä jää toisen käytettäväksi ilman lisäkustannuksia. Ihanan reilua.

Lue lisää

Sopivan liittymän valitseminen lapselle on nyt helppoa.

Moin kanssa ei tule kiukuttelua hitaista yhteyksistä, siitä pitää huolen jopa 1000Mbit/s datansiirto. No, mistä syystä aikuisetkaan eivät kiukuttele?

Ensimmäinen syy on Moi Potti -liittymiin kuuluva datapotti. Liittymään kuuluu 6 gigan edestä datankäyttöä, ja jos perheessä on useampi vastaava simmi, yhteenlaskettu Moi Potti jakautuu automaattisesti ilman lisämaksuja Moi Potti -liittymien kesken. Eli jos kahdesta lapsesta yksi käyttää dataa vain 2 gigan verran, jää toiselle käytettäväksi 10 gigaa ilman lisämaksuja. Kätevää, eikö?

Toinen syy on automaattinen hintaleikkuri. Se pitää huolen siitä, ettei loppulasku kasva yli odotusten. Kaikissa Moi -liittymissä on enimmäishinnat kotimaan käytölle eli datan, puheen ja tekstareiden hinnoille. Reilua, eikö totta?

Kolmas syy on se, että Mun Moista näet aina ajankohtaisen kulutuksen ja voit tehdä käden käänteessä liittymiin muutoksia. Esimerkiksi jos koko perhe käyttää paljon dataa, Mun Moista voit päivittää liittymät rajattoman datan liittymiksi.

girl

Lasten ruutuaika.

Oletko huomannut miettiväsi lapsen ruutuaikaa ja toivonut, että sitä pystyisi rajoittamaan niissä (suurinpiirtein kaikissa) tilanteissa joissa lapsi ei sitä ymmärrä itse tehdä? Tehokas ratkaisu on data-aresti.

Data-aresti estää mobiilidatan käytön. Toisin kuin joitakin sovelluksia, data-arestia ei pysty kiertämään, koska se asetetaan suoraan simmille eikä lapsen puhelimeen.

Kuten kaikki simmin muutokset, myös data-arestin saa tehtyä Mun Moissa. Kun pelit, videot, tai muu datankäyttö haittaa tärkeämpiä asioita, data-aresti pelastaa.

Tilaa liittymä lapselle
red and black character

Milloin lapsi on valmis saamaan oman liittymän?

Vanhemmalla ja lapsella voi olla aika erilaiset mielipiteet asiaan. Vaikka perhekohtaisia eroja on, useimmiten lapselle hankitaan ensimmäinen liittymä koulun aloittamisen yhteydessä, kun lapsi ottaa muutenkin pieniä suuria kasvuaskelia.

Yksi tärkeimmistä asioista nykypäivän lapselle soveltuvassa liittymässä on mobiilidata. Sen avulla pysyt yhteydessä lapseen vaikkapa WhatsAppilla ja pystyt esimerkiksi paikantamaan lapsen sijainnin. Lapsen kasvaessa mobiilidatan tärkeys vain korostuu, kun kuvaan usein astuvat some ja videopuhelut.

Lapsi ei vielä osaa arvioida kulutuskäyttäytymistään, minkä takia on fiksua ottaa liittymä, jossa datankäyttö on läpinäkyvää ja fiksusti mitoitettu, kuten Moilla. Yhteinen hetki Mun Moin parissa voi olla hyvä investointi, koska Mun Moi -sovelluksen avulla ekaluokkalainenkin voi helposti oppia seuraamaan ja ymmärtämään omaa kulutustaan.