iPhone

Mun Moi.

Seuraa Mun Moi -tilinhallinnasta simmiesi kulutusta ja muokkaa itse palvelujasi. Kaikki on nyt omissa käsissäsi. Reilua, eikö?

Avaa Mun Moi

Seuraa kuinka monta minuuttia, viestiä ja gigaa olet simmeilläsi käyttänyt.

Reaaliaikainen näkymä kaikkiin tiliisi kuuluvien simmien kulutukseen.

iPhone
iPhone

Voit vaihtaa liittymätyyppiä milloin tahansa itsellesi sopivammaksi.

Voit milloin tahansa vaihtaa liittymätyyppiä — ihan sen mukaan mikä on sinulle järkevintä. Eli jos esimerkiksi Moi Potti -simmissä tiedonsiirron rajat ylittyvät merkittävästi, voit vaihtaa sen rajattomaan liittymään kesken laskutuskauden. Reilua, eikö?

Myös PUK-koodit ja maksullisten palvelujen estot löytyvät Mun Moista. Jos puhelimesi katoaa, voit sulkea liittymäsi tilapäisesti. Ei jonotusta linjoilla, kaikki on heti hallinnassasi.

Muuta asetuksia tai rajoita käyttöä.

Voit rajoittaa käyttöä simmikohtaisesti. Voit kytkeä maksulliset palvelut, ulkomaankäytön tai kaiken datan kokonaan pois. Sinä päätät. Ei jonotusta linjoilla, kaikki omissa käsissäsi.

iPhone

Maksaminen.

Valitsimme sinulle helpoimman tavan maksaa laskuja. Korttiveloituksen. Ensimmäisen oston yhteydessä sinulta kysytään korttitietojasi, jotka ovat nimi, kortin numero, voimassaoloaika ja turvakoodi.

Veloitamme kiinteän kuukausimaksusi aina laskutuskauden alussa. Samalla veloitamme edellisen laskutuskauden mahdolliset juoksevat muut kulut. Mun Moista näet edellisten kuukausien kulutuksen ja voit tilata lisää tai keskeyttää palveluja halutessasi. Jos tarvitset lisää simmejä, rajatonta dataa tai puhetta, voit tilata kaiken suoraan Mun Moista.

Luotettavan maksamisen mahdollistaa:

Nets logo Tutustu Moihin ja tilaa