Mun Moi.

Seuraa Mun Moi -tilinhallinnasta simmiesi kulutusta ja muokkaa itse palvelujasi. Kaikki on nyt omissa käsissäsi. Reilua, eikö?

Tutustu Mun Moihin

Seuraa kuinka monta minuuttia, viestiä ja gigaa olet simmeilläsi käyttänyt.

Reaaliaikainen näkymä kaikkiin tiliisi kuuluvien simmien kulutukseen.

Voit vaihtaa liittymätyyppiä milloin tahansa itsellesi sopivammaksi.

Voit milloin tahansa vaihtaa liittymätyyppiä. Eli jos esimerkiksi Rento 4G -simmissä tiedonsiirron rajat ylittyvät merkittävästi, voit vaihtaa sen rajattomaan liittymään kesken laskutuskauden. Reilua, eikö?

Tutustu Mun Moihin

Muuta asetuksia tai rajoita käyttöä.

Voit rajoittaa käyttöä simmikohtaisesti. Voit kytkeä maksulliset palvelut, ulkomaankäytön tai kaiken datan kokonaan pois. Sinä päätät. Ei jonotusta linjoilla, kaikki omissa käsissäsi.

Tutustu Mun Moihin

Maksaminen.

Korttiveloitus on helpoin tapa maksaa laskujasi. Mun Moi –laskulla taas voit rauhassa tarkistaa ja maksaa laskusi itse Mun Moista haluamallasi maksutavalla.

Veloitamme kiinteän kuukausimaksusi aina laskutuskauden alussa. Samalla veloitamme edellisen laskutuskauden mahdolliset juoksevat muut kulut. Mun Moista näet edellisten kuukausien kulutuksen ja voit tilata lisää tai keskeyttää palveluja halutessasi. Jos tarvitset lisää simmejä, haluat muuttaa palveluitasi tai maksaa laskusi itse, voit hoitaa kaiken suoraan Mun Moista.

Tutustu ja tilaa