Mies tietokoneella

Netti­yhteys kotiin.

Mobiililaajakaista on nopea ja edullinen vaihtoehto.

Tilaa
gear

4Gee vai 5Gee?
Mikä vaihde silmään?

Saat muutettua kotiyhteyden nopeuden sormen näpäytyksellä, jopa 1000 Mbit/s nopeuteen. Kätevästi Mun Moista.

Tutustu Mun Moihin
5G

Kotiyhteys, joka toimii kaikkialla.

Kyllä vain, mobiililaajakaista on yhteys, jonka voit napata taskuun, kun lähdet liikkeelle. Etätyö mökiltä ei tunnukaan enää mahdottomalta.

Avaa oma kaista
Modem

Tarvitset vain modeemin.

Simmi sisään ja surffaamaan. Kodin nettiyhteyden jakamiseen tarvitset vain 4G- tai 5G-modeemin.
Jaettu ilo on paras ilo.

Lue lisää

Turbonopea netti.

Mitä jos voisit saada kotiin 150–1000 Mbit/s nettiyhteyden ja napata sen taskuun mukaan, kun lähdet mökkeilemään? Yleensä mahdotonta, mobiililaajakaistalla ei.

Luksusta vain harvoille ja valituille? Ehei, Moi käyttää DNA:n huippuviritettyjä 4G- ja 5G-verkkoja, jotka kattavat yli 99 % suomalaisista.

bike

Riittääkö mobiililaajakaista todella kodin nettiyhteydeksi?

No kyllä riittää! 5G-verkko mahdollistaa entistä nopeammat yhteydet, jopa 1000 Mbit/s asti ja isomman kapasiteetin myötä ruuhkattomat kaistat. 5G-verkossa on myös nopea vasteaika (PING), eli se toimii erinomaisesti pelaamiseenkin.

5G:n ja 4G:n etuina kodin nettinä on lisäksi erinomainen hinta-nopeussuhde. Paitsi että datansiirto on nopeaa, se on ehkä nopein tapa saada nettiyhteys kotiin, mobiililaajakaista kun ei vaadi kaivinkoneen kaivelua, kaapelointia, joskus tuskaisenkin pitkää odottelua...

Eipä siis ihme, että monessa taloudessa mobiililaajakaista on nykyään kodin pääasiallinen nettiyhteys.

boy

Armottomat 5Gee-voimat.

Jos asut 5G:n alueella, valittavissasi on uusi turbovaihde. 5G-yhteyden etuna on ylivoimainen (jopa 1000 megan) nopeus ja ennenkuulumattoman pieni viive.

Muistatko, kun hävisit sen yhden pelin nettiyhteyden pätkimisen takia? Niinpä. Ei enää, jos se on 5G:stä kiinni. Tai entä se ajoittainen pikselimössö ruudulla, kun yritit katsoa teräväpiirtoleffaa? Ei enää, jos se on 5G:stä kiinni.

Kodin 5G-yhteys on kuin ilmojen valokuitu, ilman pitkää odottelua… ja isoa hintalappua.

Kodin nettiyhteys on viety uudelle tasolle. Ihan uudelle Geelle.

Mitä laitteistoa tarvitsen kodin mobiili­laajakaistaa varten?

Hyvä uutisia, vain yksi laite riittää. Ja laitteen nimi on modeemi. 4G-modeemien hinnat alkavat muutamasta kympistä ja 5G-modeemien muutamasta satasesta.

Modeemilla saat jaettua yhteyden monelle laitteelle. Yhteyden elinhermo on SIM-kortti eli simmi. Jos käytät vain yhtä laitetta, vaikkapa tablettia, niin iskemällä simmin tablettiin olet jo valmis.

Helposti mukana liikkuvia modeemeja kutsutaan usein mokkuloiksi. Simmi sisään ja surffaamaan.

Miten mobiilikaistan saa auki?

Helposti. Tilaa liittymä verkkokaupasta ja simmi saapuu postilaatikkoosi muutamassa päivässä. Yhdistä simmi modeemiin ja saat jäätävät nopeudet käyttöön käden käänteessä.

Kodin netiksi suosittelemme Moin 5G-liittymiä, joita voit käyttää myös 4G-verkossa ja 4G laitteilla. 4G-verkkoa käyttäessäsi maksat halvempaa 4G-verkon mukaista hintaa.

Vaihda Moihin