Background image
Moi logo
StarStarStar

Reilu 5Gee.

Käytä joustavasti sekä 5G- että 4G-verkkoa.

400 Mbit

Reilu 5G

Käyttää joustavasti sekä 4G- että 5G-verkkoa.

19-27
/kk
  • Rajaton data
  • 19–27 €/kk verkosta riippuen (4G vai 5G)
  • 25 Gt EU-roamingia/kk
  • Puhe ja SMS enintään 4 €/kk
1000 Mbit

Reilu 5G

Käyttää joustavasti sekä 4G- että 5G-verkkoa.

35-43
/kk
  • Rajaton data
  • 35-43 €/kk verkosta riippuen (4G vai 5G)
  • 39 Gt EU-roamingia/kk
  • Puhe ja SMS enintään 4 €/kk
Moi 5g

Maksa juuri siitä mitä käytät.

Moin Reilu 5G on ainutlaatuisen reilu liittymä. Saat sillä parhaan mahdollisen datanopeuden, mutta maksat 5G-verkosta vain käytön mukaan. Reilulla 5G -liittymällä käytät aina nopeinta mahdollista verkkoa. Jos laitteesi ei pääse 5G-verkkoon, se siirtyy automaattisesti 4G-verkkoon.

Moi käyttää DNA:n verkkoa, jonka 5G-nopeudet ovat käytössä jo monissa kaupungeissa verkon laajetessa jatkuvasti. Siltä osin kun 5G-verkko ei ole vielä käytössä, maksat edullisemmasta 4G-verkosta. Automaattisesti ja ilman extrasäätöä. Kaikki Moin liittymät sopivat sekä puhelin- että datakäyttöön eli voit hyödyntää liittymääsi vapaasti myös kodin WLAN-tukiasemana.

Vaihda Moin jäätävän nopeaan ja reiluun 5G:hen. Teemme kaiken puolestasi.

Vaihda Reilu 5Geehen

Miksi Reilu 5G on niin reilu?

Miksi Reilu 5G on niin reilu?

Jos laitteesi ei pääse 5G-verkkoon, se siirtyy automaattisesti 4G-verkkoon. Tällöin maksat datan käytöstä 4G-verkon hinnan (19€/kk), ja 5G-verkossa maksat datan käytöstä 5G-hinnan (esim. Reilu 5G 400 -liittymässä 27€/kk). Jos käytät laskutuskauden aikana molempia verkkoja, hinta määräytyy suhteessa käytettyyn dataan; esim. 20 gigaa 4G-verkossa ja 20 gigaa 5G-verkossa = 23€/kk. Reilua, eikö totta?

Kotimaan puhelut ovat 0,055€/min ja tekstiviestit 0,055€/kpl, mutta aina enintään +4€ kuukaudessa. Eli maksat siitä mitä käytät, mutta maksimissaan neljä euroa kuussa.**

**Ei koske Laitenettiä. Katso Laitenetin hinnasto.

Vaihda Reilu 5Geehen

Yksinkertainen juttu. Moin 5G on aivan armottoman nopea. Vertaa liittymiä ja totea se itse.

Rajaton 4G

Rajaton 4G

200

Nopeus Mbit/s

4G

Geet

Rajaton

Datan määrä

Rajaton

18Gt

18Gt

EU-roaming Gt

Reilu 5G

Reilu 5G400 Mbit

400

Nopeus Mbit/s

5G

Geet

Rajaton

Datan määrä

Rajaton

39Gt

25Gt

EU-roaming Gt

Reilu 5G

Reilu 5G1000 Mbit

1000

Nopeus Mbit/s

5G

Geet

Rajaton

Datan määrä

Rajaton

39Gt

39Gt

EU-roaming Gt

Puhelut ja tekstarit Suomessa ja EU-maissa yhteensä enintään 4€/kk.

Euroopan reiluin

Maksat puheluista ja tekstareista käytön mukaan 0,055 €/min tai kpl, et kuitenkaan koskaan enempää kuin 4€/kk.

*Moin puhelut ja tekstarit kuuluvat Euroopan reiluimmin hinnoiteltujen mobiilipalvelujen joukkoon. Eläköön reiluus. Ei koske Laitenettiä. Katso Laitenetin hinnasto.

5G – mistä on kyse?

5G – mistä on kyse?

5G on uuden sukupolven mobiiliverkko, joka mahdollistaa entistä nopeammat yhteydet ja vasteajat. Nopeus ja erityisesti vasteaika näkyy selvänä käyttömukavuuden parantumisena, esimerkiksi nettipelaajille.

Moin Reilu 5G tarjoaa kilpailukykyisen vaihtoehdon kuidulle. Tämä tarkoittaa sitä, että isojen tiedostojen ja raskaiden ohjelmistojen käsitteleminen muuttuu entistä sujuvammaksi. Jotkut asiakkaamme ovat ottaneet Moin Reilu 5G:n koko kotinsa nettiyhteydeksi ja homma toimii hienosti.

Reilu 5G -liittymä tarjoaa nopeamman vaihtoehdon myös 4G-laitteiden käyttäjille, sillä liittymä toimii myös 4G-laitteissa! Kun käytät Moin Reilu 5G -liittymää 4G-laitteilla, maksat vain 4G-verkon käytön mukaista hintaa (19 €/kk) mutta saat laitteeseen huippunopean 4G-verkon!

Vaihda Reilu 5Geehen
Miten nopea 5G olisi kotona?

Miten nopea 5G olisi kotona?

Moin Reilu 5G -liittymällä on mahdollista päästä jopa 1000 megan nopeuteen. Tarvitset vain SIM-kortin ja reitittimen, ja kohta koko perheelläsi on mahdollisuus käyttää nettiä jopa kymmenkertaisella nopeudella verrattuna 4G-liittymään.

Yhä useammat kodinkoneet, liikkumisvälineet ja kodin järjestelmät ovat nykyään kytkeytyneitä nettiin. Moin Reilu 5G varmistaa sen, että yhä useammat suomalaiset pääsevät kohtuuhinnalla uusien palvelujen pariin. Liittymätyypistä riippuen Moin Reilu 5G -liittymän maksiminopeus on joko 400 tai 1000 Mbit/s.

Vaihda Reilu 5Geehen
Onko 5G-verkko turvallinen?

Onko 5G-verkko turvallinen?

5G-verkko ja sen tehokkuus on herättänyt joissain ihmisissä myös huolta. Kärventyvätkö aivot, tuhoudummeko säteilyyn. Ei huolta. Yhdessäkään tuntemassamme kansainvälisessä tutkimuksessa ei ole osoitettu, että 5G aiheuttaisi haittaa terveydelle.

Olemme eläneet erilaisten radiolaitteiden vaikutuspiirissä jo vuosisadan eikä 5G-verkko mitenkään poikkea aiemmin käyttämiemme tekniikoiden turvallisuustasoista. Moin käyttämät DNA 4G- ja 5G -verkot ja myös sen uudet 5G-taajuudet ovat kaikkien viranomaisten hyväksymät.

Vaihda Reilu 5Geehen