Vastuul­lisuus­ohjelma.

DNA:n tytäryhtiönä Moi on sitoutunut noudattamaan DNA:n vastuullisuusohjelmaa. Alla oleva on yhteenveto noudattamastamme vastuullisuusuohjelmasta. Lue lisää ohjelman luomisesta ja yhteisistä tavoitteistamme DNA:n kanssa.

Mutkaton ja kestävä kumppani.

Moi toimii aina kestävästi ja eettisesti. Odotamme samaa myös kumppaneiltamme. Pyrimme vaikuttamaan positiivisesti suomalaiseen yhteiskuntaan.

Inhimillinen ja omanlainen työpaikka.

Moi haluaa olla joustava ja perheystävällinen työnantaja. Monimuotoisuus on voimavaramme, ja rohkaisemme kaikkia kulkemaan omaa polkuaan. Haluamme toimia tulevaisuudessa yhä kestävämmin, ja tämän tavoitteen saavuttamisessa jokainen työntekijä on tärkeä.

Digitaalisesti yhdenvertai­sen Suomen puolesta.

Moi antaa kaikille yhtäläisen mahdollisuuden kuulua digitaaliseen yhteiskuntaan. Teemme toiminnallamme yhteyksien ja palvelujen käyttämisen helpommaksi, varmemmaksi ja turvallisemmaksi.

Datansiirtoa planeettamme rajoissa.

Käyttämämme verkko mahdollistaa ilmastoystävällisen datansiirron, vähennämme kunnianhimoisesti toimintamme päästöjä. Teemme kiertotalouden helpoksi asiakkaillemme.

Turvallisen datankäytön varmistaja.

Käyttämämme verkko ja tietoturvapalvelut noudattavat aina alan uusimpia käytäntöjä. Haluamme varmistaa asiakkaillemme huolettoman digitaalisen arjen kaikissa tilanteissa.