Puhelin ilmassa

Liittymän vaihto.

Liittymän vaihto harkinnassa? Olet kolmen askeleen päässä helpoista säästöistä.

Vaihda Moihin
1
icon

Vertaa liittymiä

Vertaile liittymiä. Kiinnitä huomiota erityisesti hintaan, datamäärään, nopeuteen ja kuuluvuuteen.

Vertaile liittymiä
2
icon

Valitse sopiva liittymä ja tilaa

Valitse itsellesi sopivin liittymäpaketti. Kerro, haluatko siirtää numerosi vai ottaa käyttöön uuden numeron. Tilaa liittymä.

Tilaa Moi
3
icon

Odota simmejä

Ota rennosti. Posti toimittaa simmin tai useammankin sinulle muutaman arkipäivän kuluessa. Odottaessasi simmejä voit ladata Mun Moin.

Lataa Mun Moi

Mitä yhteistä on heinänteolla ja liittymän vaihdolla?

No lähinnä helppous. Kun vaihdat liittymäsi Moille, me hoidamme numeronsiirron puolestasi. Voit siis pitää numerosi, vaikka vaihdatkin operaattoria. Valitse vain itsellesi sopiva liittymä ja anna meidän hoitaa loput.

Tilaa Moi

Miten numeronsiirto toimii?

check mark

Valitse tilauksen yhteydessä numeronsiirto.

Klikkaa tilauksen yhteydessä, että haluat pitää vanhan numerosi. Näppäile siirrettävä puhelinnumero (nykyinen puhelinnumerosi) lomakkeeseen ja hyväksy suostumus numeronsiirtoon.

calendar

Tee tilaus ja odota numeronsiirtoa.

Numeronsiirrossa menee yleensä 7–8 päivää. Ilmoitus numeronsiirrosta tulee tekstiviestillä. Vanha liittymä on käytössä uuden kytkentään asti.

smiling face with sunglasses

Lataa Mun Moi ja ota rennosti.

Posti kuljettaa SIM-kortin sinulle muutaman päivän kuluessa. Odotellessa tietoa numeronsiirrosta on hyvä aika ladata Mun Moi, jonka kautta voit nyt ja jatkossa hallinnoida kaikkia tiliasioitasi.

prize

Ota uusi liittymä käyttöön.

Kun olet vastaanottanut tesktiviestin numeronsiirrosta, sulje puhelin ja vaihda Moi-simmi käyttöön. Käyttökatkos on enimmillään 10 minuuttia.

Huomioithan numeronsiirron yhteydessä, että sinulla tulee olla lupa numeronsiirtoon. Jos siirrettävä numero ei ole sinun omistamasi, voit pyytää luvan helposti valtakirjalla.

Numero on mahdollista siirtää, vaikka vanhalle operaattorille olisi olemassa määräaikainen sopimus. Tällöin on kuitenkin hyvä tiedustella vanhalta operaattorilta sopimuksen pituus ja mitä kesken kauden tehdystä numeronsiirrosta joutuu maksamaan.

SIM-kortit ja niiden toimitus postitse maksavat 5 € per lähetys. Jos SIM-kortti ei heti aktivoidu, kun kytket uutta liittymää, sulje puhelin ja käynnistä se uudelleen muutaman minuutin kuluttua.

Tilaa Moi
Sammakko lehdellä

Täytyykö vanha liittymä irtisanoa itse?

Ei, me teemme sen puolestasi. Riittää että tilaat Moi-liittymän, me hoidamme loput.

Huomioi, että et esimerkiksi hintatiedustelujen yhteydessä irtisano liittymääsi vanhalta operaattorilta. Tällöin emme enää voi enää siirtää numeroasi, kun sitä et enää omista.

Tilaa Moi

Miten toimin, jos olen jo Moin asiakas?

Jos olet jo Moin asiakas ja haluat tilillesi lisää simmejä, niin uusia simmejä saat tilattua näppärästi Mun Moissa. Valitset vain haluamasi liittymätyypin. Jos et ole varma, minkä valitsisit, voit tutustua liittymiin esim. hinnastosivulla.

Muista, että Mun Moissa voit aina vaihtaa liittymätyyppiä, jos jostain syystä valitsemasi liittymä ei ollutkaan sinulle sopiva. Reilua, eikö totta?

Avaa Mun Moi