Maja metsässä

Laitenetti.

Riistakamera, valvontakamera, lemmikin älypanta. Olipa laite mikä tahansa, tarvitset siihen luotettavan simmin.

Tilaa
Dog GPS

Selvitä eläinten liikkeet etänä

Control panel

Lämmitä laitteita laitenetillä

Web camera

Tarkkaile tilanteita etäyhteydellä

Cabin

Ohjaa mökin toimintoja etänä

Mihin laitenetti on tarkoitettu?

Laitenetti on nimensä mukaisesti suunniteltu laitteille ja siinä on tiettyjä erityispiirteitä tavanomaiseen simmiin verrattuna. Toinen nimitys samalle asialle on M2M (machine to machine).

Se on laitteille, jotka tarvitsevat jatkuvan yhteyden, mutta eivät välttämättä yhtä nopealla kaistalla kuin sinä itse (laitteet kun eivät luukuta kissavideoita, tietääksemme).

Yhteyden lähetysnopeus on säädetty suuremmaksi kuin latausnopeus – eli ihan päinvastoin kuin puhelimiin tai kodin tukiasemiin tarkoitetuissa liittymissä.

Laitenetin hinnasto ja speksit.

Laitenetti

4
/kk
Web camera
Rajaton data
  • Latausnopeus 0,512 Mbit/s
  • Lähetysnopeus 5 Mbit/s
  • SMS 0,055 €/kpl
  • MMS 0,07 €/kpl
  • Liittymään voi soittaa, lähtevät puhelut estetty
  • Toimii vain Suomessa
  • PIN-kooditon SIM-kortti
Tilaa heti
Koira

Mitä laitenetti pitää sisällään?

Kuukausihintaan sisältyy rajattomasti dataa. Lähetysnopeus on 5 Mbit/s, joka on suurimmalle osalle laitteista suorastaan ruhtinaallinen kaista.

Simmi voi lähettää sekä vastaanottaa tekstiviestejä ja siihen pystyy myös soittamaan (emme kuitenkaan takaa, että laitteesi on aina rupattelutuulella).

Kuten aina, liittymän tietoja voi sekä seurata että muokata superkätevästi Mun Moin kautta.

Tilaa laitenetti
Mökki

Miten laitenetti toimii?

Laitenetti toimii, kuten muutkin liittymät – eli helposti. Saat liittymän tilauksen jälkeen simmin postissa, ja simmi asetetaan laitteeseen. Simmin ollessa paikoillaan laite on heti netissä.

Laitenetin avulla voit etäohjata laitteita tai seurata, mitä esimerkiksi riistaruokintapaikalla tai mökillä tapahtuu. Eli ei kun simmi sisään ja tarkkailemaan ympäristöä!

Huom! Jos sinulla on vain 3G-verkossa toimiva laite, kuten esimerkiksi riistakamera, huomioithan, että 3G-verkkoja on suomessa alettu hiljalleen ajamaan alas. Suurin osa 3G-laitteista toimii myös 2G-verkossa, mutta parhaimman käyttökokemuksen saat aina uudemmissa 4G- ja 5G-verkoissa sellaisilla laitteilla, jotka niitä tukevat.

Laitenetin asennusohje