Moin tietosuojakäytännöt

Lue Moin tietosuojakäytännöt täältä (PDF): Tietosuojakäytännöt tarkemmin

Evästeet (Cookies) nettisivustollamme

Tässä yhteenvedossa kuvataan evästeiden käyttöä Moi Mobiili Oy:n (”me”) nettisivuilla.

”Henkilötieto” tarkoittaa mitä tahansa tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön (”sinuun”) liittyviä tietoja. Käsittelemme henkilötietoja tämän cookie-yhteenvedon, Moin tietosuojakäytäntöjen ja soveltuvien lakien, mukaan lukien EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679) (”tietosuoja-asetus”) mukaisesti. Saatamme tehdä muutoksia ja päivittää tätä yhteenvetoa sekä tietosuojakäytäntöjämme tarpeen mukaan ilman ennakkoilmoitusta.

Mikä on eväste eli cookie?

Eväste on tunniste jonka Internet-selain tallentaa päätelaitteeseen, jolla käytät sivujamme. Evästeet eivät vahingoita päätelaitettasi.

Mihin tarkoituksiin evästeitä käytetään?

Moi käyttää evästeitä parantaakseen sivustojensa toimivuutta ja välttääkseen huonosti kohdennettua mainontaa.

Evästeiden avulla voidaan kerätä, käsitellä ja analysoida tietoja sivuston käytöstä, liikenteestä, tapahtumista ja muista sivuihin liittyvistä tilastotiedoista ja tunnistaa palveluun palaavat selaimet.

Mitä tietoja evästeet käsittelevät?

Evästeiden käyttö on yleinen käytäntö yritysten verkkosivuilla. Sivustollamme olevien evästeiden avulla kumppanimme keräävät tietoa mm. siitä millä sivuilla vieraillaan, kuinka kauan kullakin sivulla vieraillaan, millä päätelaitteella, mistä sivuillemme tullaan ja miten markkinointia kannattaa kohdentaa. Kumppanimme voivat yhdistää näin kerättyjä tietoja toisiinsa sekä muualta soveltuvien lakien mukaisesti kerättyihin tietoihin.

Joidenkin evästeiden keräämiä tietoja yhdistämällä saattaisi olla mahdollista tunnistaa yksittäinen henkilö. Moi ei kuitenkaan saa tietoja, joiden perusteella se pystyisi tunnistamaan yksittäisiä henkilöitä sivustollamme olevien evästeiden keräämien tietojen avulla.

Voit milloin tahansa estää evästeiden käytön

Voit milloin tahansa halutessasi rajata tai estää evästeiden tulevan käytön joko poistamalla evästeet yksitellen käytöstä alla ohjeistetulla tavalla tai muuttamalla laitteesi selainasetuksia alla olevien linkkien kautta. Evästeiden estäminen saattaa huonontaa sivustomme käyttökokemusta sinulle. Huomaa, että palvelujen tilaaminen sivustolta ei onnistu ilman alla listattua ”Zuora”-evästettä. Evästeitä ei voi estää takautuvasti.

Sivustollamme käytetyt evästeet ja niiden estäminen yksitellen

Käytämme sivustollamme seuraavia kolmansien osapuolten evästeitä. Näet alla olevasta listasta näiden evästeiden käyttötarkoituksen ja voit estää niiden käytön alla olevien linkkien kautta.

  1. 1. ADFORM
    • Evästettä käytetään mainonnan kohdentamiseen ja tämän tulosten seurantaan.
    • Evästeeseen yhdistetään selailuhistoriaa ilman käyttäjän tunnistettavuutta.
    • Voit estää evästeen käytön tämän linkin kautta: http://www.adform.com/site/privacy-policy/
  2. 2. GOOGLE ADWORDS CONVERSION
    • Evästettä käytetään mainonnan kohdentamiseen Googlen mainosverkostossa.
    • Evästeeseen yhdistetään selailuhistoriaa ilman käyttäjän tunnistettavuutta.
    • Evästeen käytön estäminen tapahtuu lataamalla selaimeesi laajennus tämän linkin kautta:https://tools.google.com/dlpage/gaoptout
    • Evästeen säilytysaika 2 vuotta
  3. 3. GOOGLE ANALYTICS
    • Evästeen avulla lasketaan mm. sivuston kävijämääriä.
    • Evästeeseen yhdistetään tietoja asioinnista moi.fi -palvelussa.
    • Käyttäjää ei voida tunnistaa evästeeseen liitettävien tietojen perusteella.
    • Evästeen käytön voi estää tämän linkin kautta: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout
    • Evästeen säilytysaika 2 vuotta
  4. 4. VISUAL WEBSITE OPTIMIZER
  5. 5. FACEBOOK PIXEL
    • Sivuillamme voi olla linkkejä ja yhteyksiä kolmansien osapuolien verkkosivuille tai sosiaalisiin verkostoihin. Tällainen on mm. Facebookin tykkää-painike.
    • Näihin palveluihin ja sovelluksiin sovelletaan kyseisen kolmannen osapuolen tietosuojalausuntoa ja –käytänteitä.
    • Lue aiheesta lisää täältä: https://www.facebook.com/business/a/facebook-pixel
  6. 6. GOOGLE REMARKETING
    • Tätä työkalua käytämme mainonnan kohdentamiseen.
    • Löydät aiheesta lisätietoa täältä: https://support.google.com/adwords/answer/2453998?hl=en
    • Mikäli et halua, että mainontaa kohdennetaan kiinnostusalueidesi mukaan, voit estää kohdentamisen alempana olevan linkin kautta. Kohdentamisen estämisen jälkeen sinulle näytetään yhtä paljon mainoksia kuin aikaisemmin, mutta mainoksia ei ole valittu kiinnostusalueidesi mukaan. Estä mainosten kohdentaminen.
  7. 7. LEKANE
    • Evästeen avulla lasketaan mm. asiakaspalvelu-chatin latausmääriä ja sulkemistapauksia. Eväste huolehtii myös siitä, että chat-keskustelu pysyy asiakkaan ja asiakaspalvelijan välisenä.
    • Eväste ei yksilöi tai jäljitä käyttäjää tai käyttäjän selainta.
    • Evästeen käytön voit estää selaimesi asetuksista.
  8. 8. ZUORA
    • Eväste yhdistää Zuoran ja selaimen sessiot, eli mahdollistaa maksutietojen antamisen suoraan Zuoraan ilman, että Moi tallettaa niitä omaan kantaansa.
    • Eväste auttaa yhdistämään Moin asiakasrekisterin ja Zuoran maksujärjestelmän.
    • Maksutietojen syöttö ei toimi ilman evästettä.
    • Evästeen käytön voit estää selaimesi asetuksista.
    • Eväste on voimassa 30 päivää.

Evästeiden poistaminen selainasetustesi kautta

Voit myös poistaa selaimesi tallentamat evästeet selaimen asetuksista alla olevien linkkien kautta.

Evästeiden käyttöä voi estää tai rajata käytettävän laitteen selainasetuksissa. Evästeiden esto voi estää joidenkin sivustojen tai niiden osien käytön.

>>>>>>> master

IP-osoitteiden siirto EU- tai ETA-alueen ulkopuolelle

Evästeet tarjoavat kumppanimme voivat siirtää henkilötietojasi EU- tai ETA-alueen ulkopuolelle. Kehotamme tutustumaan tässä noudatettaviin suojatoimiin eri evästeiden osalta yllä olevien linkkien kauttaTietosuojavaltuutetun yhteystiedot

Tietosuojavaltuutetun toimiston yhteystiedot

Sinulla on oikeus tehdä kantelu valvontaviranomaisille henkilötietojesi käsittelyä koskien. Voit tehdä kantelun erityisesti sen EU-jäsenvaltion tietosuojaviranomaiselle, jossa sinulla on vakinainen asuinpaikka tai jossa työpaikkasi sijaitsee, tai jossa väittämäsi tietosuoja-setuksen rikkominen on tapahtunut. Suomessa toimivaltainen viranomainen on tietosuojavaltuutettu:

Tietosuojavaltuutetun toimisto
Puh. 029 56 66700
Email: tietosuoja(at)om.fi
http://www.tietosuoja.fi/

Moin yhteystiedot

Ole yhteydessä Moin tietosuojavastaavaan, jos sinulla on kysyttävää evästeisiin tai henkilötietojesi käsittelyyn liittyen. Yhteystietomme ovat:

Moi Mobiili Oy
Henry Fordinkatu 6
00150 Helsinki

Tietosuojavastaava Juha Koivuniemi
Email: tietosuoja(ät)moi.fi