Liittymä lapselle.

Ja itse asiassa koko perheelle. Moita on helppo fanittaa - aikuisten ja lasten.

Tilaa
family-image
Vanhemman työkalupakki

Tunnetko vallan näpeissäsi? Data-arestit. Roaming-rajat. Estot maksunumeroihin. Numeron julkisuus. Nämä ja enemmänkin Mun Moin kautta.

Tutustu Mun Moihin
family-image
Euroopan reiluin puhepaketti?

Tuntitolkulla jutteleva maksaa juttelustaan enimmilläänkin 4 tai 8 euroa/kk. Vähemmän jutteleva vieläkin vähemmän.

Tutustu liittymien hintoihin
family-image
Nerokas datapotti

Data kuuluu koko perheelle. Jos kuitenkin yksi käyttää sitä vähän, ylijäämä jää toisen käytettäväksi ilman lisäkustannuksia. Ihanan reilua.

Lue lisää

Sopivan liittymän valitseminen lapselle on nyt helppoa.

Moin kanssa ei tule kiukuttelua hitaista yhteyksistä, siitä pitää huolen 100-300Mbit/s datansiirto. Toisaalta ei ole huolta myöskään karkaavista datakustannuksista.

Ensimmäinen syy on Kuuden euron liittymiin kuuluva datapotti. Liittymään kuuluu 4 gigan edestä datankäyttöä, ja jos perheessä on useampi vastaava simmi, niiden yhteenlaskettu datapotti on automaattisesti yhteiskäytössä tasaamassa kulutusta. Eli jos kahdesta lapsesta yksi käyttää dataa vain 2 gigan verran, jää toiselle käytettäväksi 6 gigaa ilman lisämaksuja. Kätevää, eikö?

Toinen syy on se, että Mun Moista näet aina ajankohtaisen kulutuksen ja voit tehdä käden käänteessä liittymiin muutoksia. Esimerkiksi jos koko perhe käyttää paljon dataa, Mun Moista voit päivittää liittymät rajattoman datan liitymiksi. Jos perheessä on yksi selkeä datasyöppö, voi vain sen liittymän päivittää rajattomaksi.

Lasten ruutuaika

family-image

Lasten ruutuaika

Oletko huomannut miettiväsi lapsen ruutuaikaa ja toivonut, että sitä pystyisi rajoittamaan niissä (suurinpiirtein kaikissa) tilanteissa joissa lapsi ei sitä ymmärrä itse tehdä? Tehokas ratkaisu on data-aresti.

Data-aresti estää mobiilidatan käytön. Toisin kuin joitakin sovelluksia, data-arestia ei pysty kiertämään, koska se asetetaan suoraan simmille eikä lapsen puhelimeen.

Kuten kaikki simmin muutokset, myös data-arestin saa tehtyä Mun Moissa. Kun pelit, videot, tai muu datankäyttö haittaa tärkeämpiä asioita, data-aresti pelastaa.

Tilaa liittymä lapselle

Milloin lapsi on valmis saamaan oman liittymän?

Vanhemmalla ja lapsella voi olla aika erilaiset mielipiteet asiaan. Vaikka perhekohtaisia eroja on, useimmiten lapselle hankitaan ensimmäinen liittymä koulun aloittamisen yhteydessä, kun lapsi ottaa muutenkin pieniä suuria kasvuaskelia.

Yksi tärkeimmistä asioista nykypäivän lapselle soveltuvassa liittymässä on mobiilidata. Sen avulla pysyt yhteydessä lapseen vaikkapa WhatsAppilla ja pystyt esimerkiksi paikantamaan lapsen sijainnin. Lapsen kasvaessa mobiilidatan tärkeys vain korostuu, kun kuvaan usein astuvat some ja videopuhelut.

Lapsi ei vielä osaa arvioida kulutuskäyttäytymistään, minkä takia on fiksua ottaa liittymä, jossa datankäyttö on läpinäkyvää ja fiksusti mitoitettu, kuten Moilla. Yhteinen hetki Mun Moin parissa voi olla hyvä investointi, koska Mun Moi -sovelluksen avulla ekaluokkalainenkin voi helposti oppia seuraamaan ja ymmärtämään omaa kulutustaan.

Vinkkejä perheelle

21 touko

Säädä lapsesi puhelin kerralla kuntoon!

Joko perheessänne on käyty se keskustelu: lapselle ensimmäinen puhelin? Lapselle tämä voi olla tärkeä hetki, jota voisi hyvin verrata ajokortin saamiseen. Toki puhelinliittymät on hyvä mainita samalla hengenvetäisyllä – niissäkin on eroja. Moilla päätimme siis teitä varten koota ohjeet, joilla saadaan lapsen ensimmäinen puhelin turvallisesti ja helposti käyttökuntoon.
17 heinä

Puhelin koululaiselle – ota ainakin nämä huomioon

Kouluvuosi on saatu jälleen päätökseen ja perheen nuorimmat kirmaavat jo kesälaitumilla. Valmistujaisten aikaan myös todistukset ja vaivalla korotetut arvosanat saattavat vaihtua erilaisiin palkintoihin – esimerkiksi älypuhelimeen. Nyt vapaammin ja itsenäisemmin ulkona liikkuva lapsi on kiva saada aina aika-ajoin langan päähän. Monissa perheissä uuden kännykän hankinta nouseekin pöydälle viimeistään ennen seuraavaa lukuvuotta. Uuden tai jopa ensimmäisen puhelimen ostaminen lapselle saattaa tuntua haastavalta. Mitä asioita pitäisi ottaa huomioon?
19 elo

Lapselle ensimmäinen puhelin? – Viisi vinkkiä vanhemmalle

Lapsen ensipuhelin tulee aiheellisekis viimeistään koulutaipaleelle siirtymisen myötä, kun perheissä aloitetaan keskustelu lapsen omasta puhelimesta. Vanhemmat miettivät, millainen puhelin reppuun hankitaan ja onko hankinta ylipäätään välttämätön.