2lokakuu

Yritysasiakkaamme kertovat – Moi yritysliittymä säästää rahaa ja aikaa!

Moi on jo parin vuoden ajan tuonut uusia tuulia operaattorimarkkinoille kuluttajapuolella ja vihdoin syyskuussa 2018 Moi:n tarjontaan ilmestyi räätälöity paketti myös yritysten käyttöön!

Moi:n erityinen hinnoittelumalli yhteisellä datalla, puheella, sekä viestieillä tuo tervetullutta säästöä niin pienille, kuin suuremmillekin yrityksille (ja nyt puhutaan säästöistä myös ajan käytön ja hermojen tasolla 💪)!

Pienet, sekä keskisuuret kasvuyritykset hyötyvät erityisesti dynaamisesta hinnoittelusta

Moi:n pohjimmaisena tahtotilana on tarjota liittymävaihtoehto yrityksille, jossa yksittäisten liittymien kontrollointi on yksinkertaista ja ettei rahaa valu hukkaan, vaan kaikki maksettu data, puheminuutit, sekä viestit tulee tehokkaasti käyttöön. Tyytyväisyys juuri tähän onkin noussut erityisesti asiakkaidemme huulilta;

“Moin tarjoama poolihinnoittelu erityisesti datan osalta on meille ideaali ratkaisu. Olemme 15 hengen sovelluskehitysyhtiö. Meillä on paljon käyttöä datalle sekä henkilökunnan liittymissä että reitittimissä ja muissa laitteissa.”

Michael MalkaCEO, Sujuwa Oy

Moi:n yritysliittymien kontrollointi ja seuranta on helppoa siihen luodun ”Yritys Moi” -käyttöliittymän avulla, jossa jokaisen liittymän kulutustottumus on selkeästi esillä ja mahdollisten muutosten tekeminen yksinkertaisen klikin päässä. Uusien työntekijöiden tullessa taloon, myös uusien liittymien avaaminen käy kätevästi saman käyttöliittymän kautta.

Asiakkaamme Greenstep Oy säästää edelliseen liittymäpakettiin verrattuna — selkeästi!

Greenstep Oy:n käyttöön sopii mukavasti pakettimme, jossa jokaiseen liittymään sisältyy 5Gt dataa ja 300 yksikköä puheminuutteja tai viestejä — hinta tälle paketille on 11€ per liittymä!

Mikäli edellämainittu kuulostaa sinustakin hyvältä, tutustu Moi:n yritysliittymään ja lue lisää asiakkaidemme kokemuksia sivuiltamme! ⬅️

Edellinen artikkeliEdellinen artikkeliSeuraava artikkeliSeuraava artikkeli