Huippu­nopea 5G- tai 4G-verkko yrityksille.

Moi käyttää DNA:n huippuviritettyjä 5G- ja 4G-verkkoja. Moin Reilu Bisnes 5G -liittymät tarjoavat yrityksille nyt valokuidun kaltaista nopeutta, vapaata kaistaa ja IoT-mahdollisuudet suurillekin laitemäärille.

Vrooom!

Huippunopea verkko

Huippunopeat liittymät kaikille? Aika on rahaa, kyllä. Ja siksi me käytämme DNA:n huippunopeaa 5G- ja 4G-verkkoa. Moin Reilu Bisnes 5G tarjoaa huippujen nopeuksien lisäksi yrityksille myös entistä reilumman diilin, sillä laitteen tippuessa 4G-verkkoon maksetaan datasta vain 4G:n mukaista hintaa.

5G-verkko katttaa jo suurimman osan suomalaisista laajeten jatkuvasti. 4G-verkko puolestaan peittää jopa yli 99 % suomalaista. Voit tarkistaa alta verkkojen kattavuudet kuuluvuuskartastamme.

Katso hinta ja tilaa.

Moi BisnesTilaa heti

Kuuluvuus- ja peittoalue.

Moin liittymät ovat aina joko 5G- tai 4G-liittymiä. Jos jostain löydät vielä alueen, jossa ei 5G- tai 4G-verkkoa ole, niin liittymät toimivat myös 3G- ja jopa 2G-verkoissa.

Ja Moin 5G liittymät ovat ehkä Euroopan reiluimmat. Mikäli joillain alueilla 5G-verkkoa ei 5G-liittymille vielä ole, siirtyy liittymä automaattisesti käyttämään 4G-verkkoa 4G-liittymän hinnan mukaisesti.

Kartasta voit tarkistaa verkkojen peittoalueet.