Mun Moi

Seuraa Mun Moi -tilinhallinnasta simmiesi kulutusta ja muokkaa itse palvelujasi. Kaikki on nyt omissa käsissäsi.

Reilua, eikö?

Avaa Mun Moi

Seuraa kuinka monta minuuttia, viestiä ja gigaa olet simmeilläsi käyttänyt.

Reaaliaikainen näkymä kaikkien tiliesi simmien kulutukseen.

Lataa Mun Moi

Voit vaihtaa liittymätyyppiä milloin tahansa itsellesi sopivammaksi.

Voit milloin tahansa vaihtaa liittymätyyppiä - ihan sen mukaan mikä on sinulle järkevintä. Eli jos esimerkiksi kuuden euron simmissä tiedonsiirron rajat ylittyvät merkittävästi, voit vaihtaa sen rajattomaan liittymään kesken laskutuskauden. Reilua, eikö?

Myös PUK-koodit ja maksullisten palvelujen estot löytyvät Mun Moista. Jos puhelimesi katoaa, voit sulkea liittymäsi tilapäisesti. Ei jonotusta linjoilla, kaikki on heti hallinnassasi.

Muuta asetuksia tai rajoita käyttöä.

Voit rajoittaa käyttöä simmikohtaisesti. Voit kytkeä maksulliset palvelut, ulkomaan datakäytön tai kaiken datan kokonaan pois. Sinä päätät. Ei jonotusta linjoilla, kaikki omissa käsissäsi.

Maksaminen

Valitsimme sinulle helpoimman tavan maksaa laskuja. Korttiveloituksen. Ensimmäisen oston yhteydessä sinulta kysytään korttitietojasi, jotka ovat nimi, kortin numero, voimassaoloaika ja turvakoodi.

Veloitamme kiinteän kuukausimaksusi aina laskutuskauden alussa. Samalla veloitamme edellisen laskutuskauden mahdolliset juoksevat muut kulut. Mun Moista näet edellisten kuukausien kulutuksen ja voit tilata lisää tai keskeyttää palveluja halutessasi. Jos tarvitset lisää simmejä tai sinun pitää vaihtaa data rajattomaksi, voit tilata kaiken suoraan Mun Moista. Voit toki myös vaihtaa rajattomasta kuuden euron simmiin, jos olet tilannut rajattoman, ja huomaat, että sinulle riittäisi vähempikin datamäärä.

Luotettavan maksamisen mahdollistaa:

Nets
Tutustu Moihin ja tilaa