Mun Moi

Seuraa Mun Moi -tilinhallinnasta simmiesi kulutusta ja muokkaa itse palvelujasi. Kaikki on nyt omissa käsissäsi. Reilua, eikö?

Avaa Mun Moi

Seuraa monta minuuttia, viestiä ja gigaa simmisi ovat käyttäneet.

Reaaliaikainen näkymä kaikkien tiliesi simmien kulutukseen.

Voit vaihtaa liittymätyyppiä milloin tahansa järkevämmäksi itsellesi.

Voit milloin tahansa vaihtaa liittymätyyppiä - ihan sen mukaan miten se on sinulle järkevintä. Eli jos esimerkiksi kuuden euron simmissä gigat ylittyy merkittävästi, sen voi vaihtaa rajattomaan liittymään kesken laskutuskauden.Reilua, eikö?.

PUK-koodit ja maksullisten palvelujen estot löytyvät Mun Moista ja jos puhelin katoaa, liittymän voi tilapäisesti sulkea. Ei jonotusta linjoilla, kaikki omissa käsissäsi.

Lataa Mun Moi.

  • App Store
  • Get it on Google Play

Maksaminen

Valitsimme helpoimman tavan maksaa laskuja. Korttiveloituksen. Ensioston yhteydessä sinulta kysytään korttitietojasi, jotka ovat nimi, kortin numero, voimassaoloaika ja turvakoodi.

Veloitamme kiinteän kuukausimaksusi aina laskutuskauden alussa. Samalla veloitamme edellisen laskutuskauden juoksevat kulut kuten minuutit, viestit ja gigat. Mun Moista näet edellisten kuukausien kulutuksen ja voit tilata lisää tai keskeyttää palveluja halutessasi. Jos tarvitset lisää simmejä, rajatonta dataa tai puhetta, voit tilata kaiken suoraan Mun Moista.

Luotettavan maksamisen mahdollistaa: Tilaa