Background image
Meiltä Saat Bonusta
Moi logo

Ihan Bonuksissa.

Saat S-ryhmän Bonusta Moin kuluttajaliittymistä.

0,5 Mbit

Laitenetti

4
/kk

Rajaton 4G-data kaikille laitteille

 • Rajaton data
 • 0,5 Mbit/s lataus, 5 Mbit/s lähetys
 • Toimii vain Suomessa
 • Liittymään voi soittaa. Lähtevät puhelut on estetty
 • Saat liittymästä Bonusta
Tilaa heti
150 Mbit

Rento 4G

15
/kk

Sopivaan hintaan kaikki mitä tarvitset

 • 8 Gt dataa
 • Lisädata 2 €/Gt (enintään +10 €/kk)
 • 16 Gt EU-roamingia/kk
 • Puhe ja SMS enintään 4 €/kk
 • Saat liittymästä Bonusta
Tilaa heti
300 Mbit

Suosikki 4G

22
/kk

Asiakkaiden suosikki ja nopea.

 • Rajaton data
 • 23 Gt EU-roamingia/kk
 • Puhe ja SMS enintään 4 €/kk
 • Saat liittymästä Bonusta
Tilaa heti
450 Mbit
1000 Mbit

Reilu 5G

22-28
/kk

Käyttää joustavasti 5G ja 4G verkkoa

 • Rajaton data
 • 22–28 €/kk verkosta riippuen
 • 30 Gt EU-roamingia/kk
 • Puhe ja SMS enintään 4 €/kk
 • Saat liittymästä Bonusta
Tilaa heti
Meiltä Saat BonustaMoi pallo ja S etukortti

Puhu Bonusta.

Kohta sinäkin olet ihan bonuksissa. Vaihda liittymäsi Moihin.
Nyt kaikista Moin kuluttajaliittymistä saa Bonusta.

Vaihda Moihin

Moi Mobiili Oy on kuuden alueellisen osuuskaupan paikallinen kumppani: Arina, HOK-Elanto, Hämeenmaa, Keskimaa, SSO ja PeeÄssä.

Rento 4G logo

Bonusta kaikista
Moi-kuluttajaliittymistä

Sim kortti

Puhu, chättää, surffaa
jäätävän nopeasti

Euro

Bonus on
selvää rahaa.

Usein kysytyt kysymykset S-ryhmän Bonuksesta Moi Mobiililla.

 • Voit! Valikoiduista Prismoista löydät nyt Moin täyden palvelun puhelinpisteen. Pisteellä voit asioida seuraavissa Prismoissa:

  - Prisma Kaari Kannelmäki (auki ma-pe klo 10-19, la 10-18, su 12-18)

  - Prisma Kerava (auki ma-pe klo 10-18, la-su 10-16)

  - Prisma Kuopio (auki ma-pe klo 10-18, la 10-16, su 12-16)

  - Prisma Limingantulli Oulu (auki ma-pe klo 11-19, la 10-18, su 12-16)

   

  *aukioloajat voivat poiketa juhla- ja pyhäpäivinä. 

 • Vaikka paikallissopimuksen ovat solmineet Arinan, PeeÄssän, Hämenmaan, Keskimaan, SSO:n ja HOK-Elannon osuuskaupat, kaikilla asiakasomistajilla on mahdollisuus ostaa Moin liittymiä ja saada niistä Bonusta riippumatta siitä, minkä osuuskaupan jäseniä ovat.

 • Rekisteröityessäsi Asiakasomistajaksi tunnistautumisen yhteydessä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn bonusyhteistyön edellyttämässä laajuudessa, ja annat suostumuksesi siihen, että Yhteistyökumppani Moi luovuttaa SOK:lle Bonuksen maksamista varten nimesi, henkilötunnuksesi ja tiedon Bonusta kerryttävistä maksuistasi. Tiedot tarvitaan jäsen-/asiointinumeron tarkistamista varten sekä Bonusta kerryttävien tuotteiden ja palveluiden maksujen euromäärän kirjaamiseen bonusostokseksi SOK:lle S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin.
   
  Vastaavasti valtuutat SOK:n luovuttamaan meille tiedon muuttuneesta jäsen-/asiointinumerostasi sekä tiedon siitä, mikäli et enää kuulu asiakasomistajatalouteen. Tiedot välitetään SOK:n ja yhteistyökumppanin välillä salatussa yhteydessä korkeita tietoturvakäytäntöjä ja -periaatteita noudattaen.
 • Bonusta pääset kerryttämään helposti näin: Kirjaudu Mun Moihin, valitse ”Omat tiedot” ja liitä S-Etukorttisi Moi-tiliisi painamalla ”Liitä S-Etukortti”. Palvelu ohjaa sinut tunnistautumaan S-ryhmän palveluun. ​Et tarvitse lainkaan S-Etukorttisi numeroa, vaan nopea tunnistautuminen verkkopankkitunnuksilla riittää.

 • Asiakasomistajan ostojen Bonusta kerryttävä summa kirjataan bonusostoksi laskun päiväystä seuraavalle kuukaudelle. Esimerkiksi, jos maksat Bonusta kerryttävää tuotetta ja/tai palvelua koskevan helmikuun laskun eräpäivään mennessä, kirjautuu Bonus maaliskuun bonusostoksi ja Bonus maksetaan huhtikuun 10. päivä.

  Mun Moissa maksun kirjauksessa näkyvällä viiveellä ei ole vaikutusta Bonuksen kertymiseen, koska bonustiedon siirtymistä varten on varattu varoaikaa. Maksu näkyy näin seuraavan kuukauden bonusostona ja maksetaan asiakasomistajalle sitä seuraavan kuukauden 10. päivä normaalisti, kuten Bonus-maksut yleensä. Asiakkaasta johtumattomat kirjausviiveet eivät siis estä Bonuksen maksua.

  Lasku tulee maksaa eräpäivään mennessä, jotta olet oikeutettu Bonukseen. Bonusta ei kerry, jos et ole liittänyt S-Etukorttiasi Mun Moissa omiin tietoihisi Bonuksen kerryttämiseksi ennen laskun muodostumista.

 • Kerrytetyn Bonuksen voit tarkastaa lähtökohtaisesti S-ryhmän palvelusta, esimerkiksi S-mobiili-sovelluksesta. Lue lisää: https://www.s-kanava.fi/bonus/

 • Bonusta eivät kerrytä seuraavia tuotteita ja palveluita koskevat ostot:
  - soitot palvelunumeroihin (esim. 0700- ja 0600-alkuiset palvelunumerot, 010- tai 020-alkuiset yrityspalvelunumerot ja numeropalvelu 118)
  - palvelutekstiviestit
  - hyödykkeiden, palveluiden ja sovellusten ostot matkapuhelinlaskulla (ns. mobiilimaksut)
  - ulkomailla soitetut puhelut ja videopuhelut
  - ulkomailla lähetetyt tekstiviestit ja multimediaviestit
  - mobiilidatan käyttö ulkomailla
  - asiakaspalvelun palvelumaksut
  - kansainväliset puhelut ja tekstiviestit
   
  Bonusta eivät kerrytä myöskään toimituskulut tai viivästyneestä laskun maksamisesta aiheutuneet kulut.
   
  Bonuksen maksaminen edellyttää, että Bonukseen oikeuttava lasku on kokonaisuudessaan maksettu Moille eräpäivään mennessä.
 • Bonusta kertyy seuraavista Moin tuotteista ja palveluista:
  - mobiililiittymien kuukausimaksuista
  - kotimaassa soitetuista normaalihintaisista puheluista matka- ja lankapuhelinliittymiin
  - normaalihintaisista teksti- ja multimediaviesteistä
  - kotimaan normaalihintaisesta datasiirrosta
   
  Normaalihintaisella puhelulla tarkoitetaan soittoja kotimaisiin matkapuhelin- ja lankanumeroihin.
  Normaalihintaisella teksti- tai multimediaviestillä tarkoitetaan kotimaisiin matkapuhelinnumeroihin lähetettyjä viestejä.
  Esimerkiksi roaming-viestit, roaming-puhelut tai viestit/puhelut Suomesta ulkomaille eivät ole normaalihintaisia puheluita tai tekstiviestejä.
  Baltian ja Pohjolan puhelut ja tekstiviestit lasketaan kotimaisiksi tapahtumiksi, jonka myötä niistä on mahdollista kerryttää Bonusta.
   
  Bonusta kertyy Moi Mobiili Oy:lle maksettujen tuotteiden ja/tai palveluiden arvonlisäverollisen myynnin osuudesta. Bonusta kertyy vain yksityistalouden ostoista, ei yritys- eikä elinkeinotoimintaa varten tehdyistä ostoista.  Mikäli laskulla annetaan Bonuksen lisäksi muita alennuksia, Bonus annetaan alennetusta hinnasta.
 • Bonusta voit kerryttää kaikilla Moin liittymillä. Uutena asiakkaana voit tehdä uuden liittymätilauksen osoitteessa moi.fi, jonka jälkeen pääset kirjautumaan omalle tilillesi Mun Moihin. Bonuksen kerryttämisen voit aloittaa helposti Mun Moissa. Kirjaudu Mun Moihin, valitse ”Omat tiedot” ja liitettyäsi S-Etukorttisi Mun Moissa omiin tietoihisi, saat jatkossa Moin tuotteista Bonusta. Palvelu ohjaa sinut S-ryhmän palveluun, jossa asiakasomistajuutesi tunnistetaan. Varaudu tunnistautumaan vahvasti pankkitunnuksilla.

  Et tarvitse lainkaan S-Etukorttisi numeroa, vaan nopea tunnistautuminen verkkopankkitunnuksilla riittää.

Mene Mun Moihin ja voit olla ihan bonuksissa

Mun Moista hallitset liittymäasioitasi ja löydät reaaliaikaisen näkymän kaikkien tiliisi kuuluvien simmien kulutukseen.

Mun Moista voit Omat tiedot -osiosta käydä liittämässä S-Etukortin, jonka jälkeen siirryt tunnistautumaan verkkopankkitunnuksilla S-ryhmän palveluun. Jos olet jo Moin asiakas, voit heti käydä Mun Moissa liittämässä S-Etukortin kerryttääksesi Bonusta.

Tutustu Mun Moihin

Moin asiakkaat arvioivat Moin erinomaiseksi.

Arvostelujen ja asiakaskyselyjen mukaan Moilla on tyytyväiset asiakkaat. Ja se on ollut tekemisemme lähtökohta - tarjota reilujen ja toimivien liittymien lisäksi helpompaa liittymien käyttöä.

Tekemistä kehitetään myös jatkuvasti eteenpäin, ja suuri osa onnistumisesta perustuu aina asiakkailtamme saatuun palautteeseen. Kiitos kaikille asiakkaillemme. ❤️

Lue lisää
Icon

Koko perheelle

“Toimiva kokonaisuus, ja edulliset hinnat tekevät Moista meidän perheen ykkösvalinnan.”

Koko perheen Moi