Vertaa nykyistä liittymääsi Moihin.

Testaa miten halvaksi Moin huippunopea 4G tulee sinulle.

4G-simmi 6€/kk00 sis. 4 gigaa/kk yhteistä dataa Tutustu ja tilaa

Montako liittymää eli simmiä haluat?

x 1
Montako simmiä sinulla on? Katso millainen kuukausihinta niistä yhdessä muodostuu.

Moi on kaikille, jotka arvostavat nopeutta!

Katso videolta asiakkaidemme kokemuksia

Haastoimme asiakkaamme kertomaan kokemuksia Moista ja annoimme kameran pyöriä. Katso tästä mitä oikeat asiakkaamme ovat meistä sanoneet. Aika kivoja, vai mitä?

Tutustu ja tilaa
Kokemuksia Moista:

Saariset

Saarisen perheellä on yhteensä 3 simmiä eli liittymää, iskällä ja kahdella pojalla. Liittymäkulut Saarisen perheellä ovat nyt reilu 30 euroa kuussa, kun ennen ne ovat olleet yli 80 euroa kuussa. Eli säästöä tulee vuodessa yli 500 euroa! Isä Saarinen ajaa vähintään kerran viikossa Turusta Helsinkiin työasioille. Hän käyttää autossa viettämänsä ajan mielellään hyödyksi soittamalla työpuheluita. Pojat ovat toista maata. 10-vuotias kuopus ja 14-vuotias esikoinen eivät soittele, mutta käyttävät dataa innokkaasti. Saarisen perhe maksoi ennen Moihin siirtymistä turhasta. ”Ennen meillä kaikilla oli erikseen laskutettavat liittymät. Itselläni oli rajaton data, jota en kuitenkaan käyttänyt. Tämä on meille loistojuttu!”

Tutustu ja tilaa
Kokemuksia Moista:

Kalliolan perhe

x 3   18 €/kk [6€/sim]

Kalliolan perheelle kertyy dataliittymistä Moin ansiosta säästöä noin 40%. Iloisena perheenlisäyksenä saatiin uusi simmi eli kolmas laite käyttöön, eli teoriassa säästöä saadaan enemmänkin. Mun Moi -sovelluksella hommaa on helppo hallita, lisäominaisuudet saa itse kytkettyä päälle ja pois ja pakettiin on tarvittaessa helppo lisätä laitteita kun pienet lapset kasvavat kännykkäikään. Datakaton lähestyessä simmin voi myös laittaa holdiin tai maksaa giga kerrallaan tarpeen mukaan.

3 x 4G-simmiä, 18 €/kk = 6 € per simmi eli liittymä, joissa yhteisesti käytössä 12 Gt dataa samaan hintaan.
Tutustu ja tilaa
Kokemuksia Moista:

Salojoen perhe

x 6   36 €/kk [6€/sim]

Salojoen perhe on siirtynyt Moi-simmien käyttäjäksi. Säästöä kertyy n. 35 % yhdessä kuukaudessa. Salojoella on nyt yhdessä tilissä 6 simmiä: vaimolla, kahdella tyttärellä, appivanhemmilla ja hälytysjärjestelmässä. ”Aivan Bueno”, Salojoki sanoo. Perheen isä korostaa helppoutta, reaaliaikaista seurantaa ja sitä, että palvelujen muutosten tekeminen on helppoa. Erityisen hyvä asia on, että muutokset voi tehdä itse ja heti, kun tarvetta on. Esimerkiksi palveluja pystyy lisäämään tai ottamaan pois, jos näkee, että maksaa turhasta. Myös netin käyttöä ulkomailla pystyy rajoittamaan. Hienoa on myös se, ettei laskujen kanssa tarvitse säätää. Suora luottokorttiveloitus, monta simmiä, yksi tili ja yksi lasku – helppoa ja yksinkertaista, et tarvitse mitään muuta.

6 x 4G-simmiä = 36 €/kk = 6 € per simmi eli liittymä.
Tutustu ja tilaa
Kokemuksia Moista:

Varpu ja Mika

x 3   x 1   30 €/kk [10€/sim]

Ennen Varpulla ja Mikalla oli kaikki rajatonta - turhaan. Kännyköillä selaillaan nettiä ja kuunnellaan musiikkia, mutta ei juuri katsota videoita, joten 8 gigaa dataa riittää mainiosti. Kolmas simmi taas on kodin WiFi-reitittimessä, jolla kelpaa luukuttaa gigakaupalla Netflixiä kun on rajaton data päällä. Puheminuuttien laskemiseen riittää melkein sormet ja varpaat ja kavereille viestit lähetetään WhatsAppissa.

3 x 4G-simmiä + 1 x rajaton data = 30 €/kk = 10,00 € per simmi eli liittymä.
Tutustu ja tilaa