Miten otan liittymiä käyttöön?

Tilauksen yhteydessä yritykselle luodaan oma tili ja käyttäjätunnukset Yritys Moi -tilinhallintaan. Käyttäjätunnuksena toimii tilauksen yhteydessä annettu tilaajan sähköpostiosoite. Liittymiä voi ottaa käyttöön aina, kun yrityksellä on varastossaan vapaita simmejä. Lisää simmejä voi tilata kätevästi Yritys Moista.

Liittymä otetaan käyttöön YritysMoissa valitsemalla ensin vapaa simmi, joka haetaan numerosarjan avulla simmivarastosta. Kun oikea kortti on löytynyt, valitaan liittymälle käyttäjä, nimi, numero sekä tarvittaessa erillinen tunniste, esim. kustannuspaikka. Myös liittymäkohtaiset asetukset voi säätää haluamikseen käyttöönoton yhteydessä. Liittymään voi joko siirtää jo olemassa olevan numeron tai valita kokonaan uuden Moin numerovalikoimasta.

Jos valitsit liittymälle uuden numeron, on liittymä heti käyttövalmis. Jos taas siirrät olemassa olevan numeron Moille, numeronsiirrossa kestää n. 5-6 arkipäivää. Numeronsiirtojen tilannetta voi seurata kätevästi YritysMoissa. Käyttäjät saavat myös tekstiviestitse tietoja numeronsiirron ajankohdasta.