Mikä on Moi yrityksille?

Moi on suomalainen uuden ajan mobiilioperaattori, joka haluaa haastaa alan perinteiset toimijat täysin digitaalisilla, helppokäyttöisillä, halvoilla ja nopeilla palveluilla.

Moissa yritykselle avataan tili, johon voidaan liittää haluttu määrä liittymiä; kolme tai vaikka kolmesataa. Kaikki liittymät toimivat huippunopeassa 4G-verkossa. Voit valita yrityksellesi haluamasi data- sekä puhe- ja tekstaripaketin. Data, puheminuutit ja tekstiviestit ovat kaikkien liittymien yhteisesti käytettävissä, joten voitte käyttää kullakin liittymällä palveluita haluamanne määrän, mikä tasaa näppärästi käyttäjäkohtaisia eroja ja säästää rahaa. Liittymäkohtaisesti käyttöön voit tilata myös rajattoman datan.

Voit seurata palveluiden käyttöä, tilata tai poistaa palveluita ja hoitaa kaikki asiat helppokäyttöisessä YritysMoi -tilinhallinnassa.

Maksaminen hoituu kätevästi laskulla, jonka saat tilattua haluamaasi sähköpostiin.

Tilauksen yhteydessä saatte YritysMoi -käyttäjätunnukseksi tilaajan sähköpostiosoitteen ja pääsette luomaan haluamanne salasanan. YritysMoi toimii osoitteessa www.moi.fi/yrityksille/tili/. Lähes kaiken Moi-palveluun liittyvän voi hoitaa YritysMoissa.