Yritysten kokemuksia Moista

Moilta saat kaikille yrityksesi liittymille yhteisen potin dataa, puhetta ja tekstiviestejä. Kaikki yrityksesi liittymät syövät samasta potista, eikä sinun tarvitse enää koskaan tarkkailla ja säätää kullekin liittymälle optimoitua kulutusta ja hintaa. Säästät aikaa ja rahaa. Katso vaikka mitä nykyiset asiakkaat sanovat Moista.

camilla-karhukorpi

“Valitsimme Moin yritysliittymät, koska Moilla on helppoa ja nopeaa avata uusi asiakkuus täysin mobiilisti. Ja hinnoittelu on dynaamista.”

Meidän kaltaiselle nopeasti kasvavalle pienelle yritykselle on etu, että voimme muutamalla klikkauksella tilata uusille työntekijöille simmit ja hallinnoida niitä helposti yksilön tarpeiden ja käytön mukaan. Paljon mobiilidataa käyttävälle on helppo valita rajaton data YritysMoista. Käyttöhistoriasta näkee helposti yksilön tarpeet ja sopimusta voi parilla klikkauksella muokata, niin ettei yrityksemme maksa turhasta. Säästää siis sekä aikaa että rahaa.

Camilla Karhukorpi

Chief Corporate Venturing Programs, Avanto Ventures Oy

Laske hinta yrityksesi liittymille
michael-malka

“Olemme 15 hengen sovelluskehitysyhtiö. Meillä on paljon käyttöä datalle sekä henkilökunnan liittymissä että reitittimissä ja muissa laitteissa.”

Moin tarjoama poolihinnoittelu erityisesti datan osalta on meille ideaali ratkaisu. Se, että Moi tarjoaa hallintapalvelun, jonka kautta voi itse seurata liittymien kulutustilannetta ja lisätä tai pienentää sekä data että puhe ja sms –pakettia yritystasolla helpottaa todella paljon liittymien hallintaa. Helppo ja suoraviivainen kokonaisuus ja hyvällä hinnalla.

Michael Malka

CEO, Sujuwa Oy

Laske hinta yrityksesi liittymille
raita-haarla

“Moi yritysliittymien edullinen poolihinnoittelu tuo Greenstepille jopa 30% säästöt aiempaan liittymäsopimukseen verrattuna. Osa käyttää puhe- ja datapaketeistaan vain pienen osan ja Moilla käyttämättä jäänyt paketti ei mene hukkaan, vaan tulee muiden käytettäväksi.

Moin palvelunhallinta (YritysMoi) on todella käyttäjäystävällinen ja selkeä. Lisäksi simmien tilaaminen ja hallinnointi on todella helppoa ja yksinkertaista. Luonnollisesti asiakaspalvelusta saa myös apua aina kun sitä tarvitsee. Säästämme reilusti aikaa ja rahaa Moille siirtymisen jälkeen ja voimme lämpimästi suositella Moita erityisesti pienille ja keskisuurille kasvuyrityksille.

Raita Haarla

HR & Employee Experience Specialist, Greenstep Oy

Laske hinta yrityksesi liittymille

Laske liittymien hinta ja tilaa

Tarjous voimassa tässä ja nyt

 
1

Montako liittymää tarvitset?

+ -
 
2

Arvioi montako gigatavua, puheminuuttia ja viestiä yksi liittymä käyttää kuukaudessa.*

Puheminuutteja / viestejä yhteensä per liittymä
Dataa per liittymä 0 300 600 1200
5 Gt 5 €/kk 11 €/kk 14 €/kk 19€/kk
10 Gt 8 €/kk 14 €/kk 17 €/kk 21 €/kk
Rajaton data 15 €/kk 19 €/kk 21 €/kk 24 €/kk

*Jos et tiedä liittymien keskimääräistä käyttöäsi, suosittelemme kokemuksemme mukaan valitsemaan 5 Gt dataa ja yhteenlaskettuna 300 viestiä tai puheminuuttia kuukaudessa.

Voit muokata käyttömääriä milloin tahansa jälkeenpäin todellisen käytön mukaan.

 
3

Kaikki 10 liittymää
yhteensä

110 €/kk (ALV 0%)
Jatka
Yhteishintaan sisältyy
  • 10 liittymää
  • 50 Gt dataa
  • 3000 puheminuuttia tai viestiä