Liittymän vaihto

Liittymän vaihto harkinnassa? Olet kolmen askeleen päässä helpoista säästöistä. Näin se vain on.

Tilaa
1
2
3
 • 1
  Vertaa

  Vertaa liittymiä

  Vertaile liittymiä. Kiinnitä huomiota erityisesti hintaan, datamäärään, nopeuteen ja kuuluvuuteen.

  Vertaile liittymiä
 • 2
  Valitse

  Valitse sopiva liittymä ja tilaa

  Valitse itsellesi sopivin liittymäpaketti. Kerro, haluatko siirtää numerosi vai ottaa käyttöön uuden numeron. Tilaa liittymä.

  Tilaa
 • 3
  Odota simmejä

  Odota simmejä

  Ota rennosti. Posti toimittaa simmin tai useammankin sinulle muutaman arkipäivän kuluessa.

  Odottaessasi simmejä voit ladata Mun Moin

Mitä yhteistä on heinänäteolla ja liittymän vaihdolla? No lähinnä helppous. Kun vaihdat liittymäsi Moille, me hoidamme numeronsiirron puolestasi. Voit siis pitää numerosi, vaikka vaihdatkin operaattoria. Valitse vain itsellesi sopiva liittymä ja anna meidän hoitaa loput.

Miten numeronsiirto toimii?

Valitse tilauksen yhteydessä numeronsiirto

Klikkaa tilauksen yhteydessä, että haluat pitää vanhan numerosi. Näppäile siirrettävä puhelinnumero (nykyinen puhelinnumerosi) lomakkeeseen ja hyväksy suostumus numeronsiirtoon.

Tee tilaus ja odota numeronsiirtoa

Numeronsiirrossa menee yleensä 7–8 päivää. Ilmoitus numeronsiirrosta tulee tekstiviestillä. Vanha liittymä on käytössä uuden kytkentään asti.

Lataa Mun Moi ja ota rennosti

Posti kuljettaa SIM-kortin sinulle muutaman päivän kuluessa. Odotellessa tietoa numeronsiirrosta on hyvä aika ladata Mun Moi, jonka kautta voit nyt ja jatkossa hallinnoida kaikkia tiliasioitasi.

Ota uusi liittymä käyttöön.

Kun olet vastaanottanut tesktiviestin numeronsiirrosta, sulje puhelin ja vaihda Moi-simmi käyttöön. Käyttökatkos on enimmillään 10 minuuttia.

Huomioithan numeronsiirron yhteydessä, että sinulla tulee olla lupa numeronsiirtoon. Jos siirrettävä numero ei ole sinun omistamasi, voit pyytää luvan helposti valtakirjalla.

Numero on mahdollista siirtää, vaikka vanhalle operaattorille olisi olemassa määräaikainen sopimus. Tällöin on kuitenkin hyvä tiedustella vanhalta operaattorilta sopimuksen pituus ja mitä kesken kauden tehdystä numeronsiirrosta joutuu maksamaan.

SIM-kortit ja niiden toimitus postitse maksavat 5 € per lähetys. Jos SIM-kortti ei heti aktivoidu, kun kytket uutta liittymää, sulje puhelin ja käynnistä se uudelleen muutaman minuutin kuluttua.

Täytyykö vanha liittymä irtisanoa itse?

Ei, me teemme sen puolestasi numeronsiirron yhteydessä. Riittää että teet tilauksen.

Huomioi, että et esimerkiksi hintatiedustelujen yhteydessä irtisano liittymääsi vanhalta operaattoriltasi. Tällöin emme enää voi enää siirtää numeroasi, kun sitä et enää omista.

Miten toimin, jos olen jo Moin asiakas?

Jos olet jo Moin asiakas ja haluat tilillesi lisää simmejä, niin uusia simmejä saat tilattua näppärästi Mun Moissa. Yhden lisäsimmin hinta on 6 € kuukaudessa ja jokainen simmi lisää 4 gigaa dataa yhteiseen datapottiin.

Uusien simmien lisäksi voit täydentää liittymiä erilaisilla lisäpalveluilla: Mikäli haluat rajattoman datan käyttöösi, voit päivittää liittymäsi Rajattoman reilu -liittymäksi (18 €/kk). Lisäksi voit tilata halutessasi simmikohtaisen vastaajan Mun Moissa hintaan 1,5 €/kk.

MunMoi mobile app

Vinkkejä liittymän vaihtoon

19 maalis

Liittymän vaihto harkinnassa? Lue tämä muistilista ensin!

Kevät on muuttamisen ja remontoinnin aikaa; myös liittymän vaihto on monella mielessä. Jos olet yksi monista liittymästä toiseen muuttajista, on sinulla varmasti monta vastausta…
14 elo

Opiskelija, älä maksa turhasta – näin vertailet puhelinliittymiä

Järkevän kuluttajan kannattaa käyttää hieman aikaa peratakseen eri operaattoreiden tarjoamia puhelinliittymiä löytääkseen niistä edullisimman vaihtoehdon – kuka nyt haluaisi maksaa turhasta? Tehtävä saattaa kuitenkin…
12 heinä

Moi kokemuksia – Asiakkaamme Perttu: ”Toista sataa euroa säästöä”

Moin asiakas, Rauman Kaupunginteatterin kapellimestari Perttu Suominen päätyi DNA:n verkossa toimivan Moin laajakaistaliittymään aikaisempien liittymäkokeilujen luomien kokemusten perusteella. ”Täällä länsirannikolla DNA:n verkko toimii…