Uusi simmien simmi.

Moi käyttää DNA:n huippuviritettyjä 4G- ja 5G-verkkoja, joka kattavat yli 99% suomalaisista.

Vrooom!

Rajattoman reilu ja jäätävän nopea verkko

Haluat nopeimman liittymän? Täältä pesee. Kaikki Moi -liittymät ovat maksiminopeudeltaan vähintään 100 megaa sekunnissa. Meillä on myös 4G-liittymä 300 megan nopeudella. Jos oikein haluat revittää, niin kannattaa valita 5G eli 5Gee. 5G-liittymissä meiltä löytyy vaihtoehtoja 300, 600 ja 1000 Mbit/s nopeuksilla.

Tiesitkö muuten, että Moilla sinun ei tarvitse erikseen valita, tuleeko liittymä puhelin- vai dataliiittymäksi esimerkiksi kodin langattomaan verkkoon, vaan meillä kaikki liittymät käyvät molempiin tarkoituksiin. Moin verkkojen vasteajat ja nopeus ovat omaa luokkaansa.

Moin verkoilla kannattaa jopa rakentaa kodin langaton verkko, niin kuin monet asiakkaamme tekevätkin. 5G-verkko kehittyy ja laajenee ripeään tahtiin.

Tilaa

Kuuluvuus- ja peittoalue

Moin liittymät ovat aina 4G-liittymiä tai jos erikseen olet valinnut 5G-liittymän niin silloin se on 5G. Mikäli joillain alueilla 4G-verkkoa tai 5G-verkkoa 5G-liittymille ei ole, siirtyy liittymä automaattisesti käyttämään seuraavaksi parasta verkkoa. Kartasta voit halutessasi tarkistaa 4G- sekä 5G-verkon peittoalueen.