Uusi simmien simmi.

Moi käyttää DNA:n huippuviritettyjä 4G- ja 5G-verkkoja, joka kattavat yli 99% suomalaisista. 5G-verkko kehittyy ja laajenee ripeään tahtiin.

Vrooom!

Rajattoman reilu ja jäätävän nopea verkko

Jos oikein haluat revittää, niin kannattaa valita 5G eli 5Gee. 5G-liittymissä meiltä löytyy vaihtoehto aina 1000 Mbit/s nopeuteen saakka.

Tiesitkö muuten, että Moilla sinun ei tarvitse erikseen valita, tuleeko liittymä puhelin- vai dataliiittymäksi? Meillä kaikki liittymät käyvät molempiin tarkoituksiin, koska puheesta ja tekstareista maksat vai, jos käytät niitä.

Moin verkoilla kannattaa jopa rakentaa kodin langaton verkko, niin kuin monet asiakkaamme tekevätkin.

Tilaa

Kuuluvuus- ja peittoalue

Moin liittymät ovat aina 4G-liittymiä tai jos erikseen olet valinnut 5G-liittymän niin silloin se on 5G. Mikäli joillain alueilla 4G-verkkoa tai 5G-verkkoa 5G-liittymille ei ole, siirtyy liittymä automaattisesti käyttämään seuraavaksi parasta verkkoa. Ja Moin 5G liittymät ovat ehkä Euroopan reiluimmat. Voit tutustua aiheeseen lisää täältä. Kartasta voit halutessasi tarkistaa 4G- sekä 5G-verkon peittoalueen.

Jos jostain löydät vielä alueen, jossa ei ole 5G- eikä 4G -verkkoa, niin liittymät toimivat myös 3G- ja jopa 2G-verkoissa.