8kesäkuu

Räätälöitävä ja toimintavarma liittymä

Kaj-Erik Fohlin vaihtoi liittymänsä isommalta operaattorilta Moi Mobiilille. Päätöstä ei ole tarvinnut katua, sillä Moi tarjoaa käyttäjälleen helposti räätälöitävän ja luotettavan liittymän.

Aktiivista elämää luonnon helmassa

Vuosaaressa, aivan merenrannan tuntumassa kulkeva lenkkireitti on tullut Kaj-Erik Fohlinille ja hänen vaimolleen tutuksi. 14 vuotta Vuosaaressa asunut pariskunta lenkkeilee aktiivisesti päivittäin. 

– Olen Kaj-Erik Fohlin, tällainen stadilainen äijä. Olen syntynyt täällä Helsingissä. Kun tulimme vaimoni kanssa eläkeikään, niin muutimme tänne Vuosaareen, josta tykkäämme kauheasti, Kaj-Erik kertoo.

Pariskunta kävelee usein juuri tuon saman, merenrannassa kulkevan reitin. Reitin varrella on myös pieni kahvila, jossa he pysähtyvät aina kun siltä tuntuu.

– Tarkoituksenamme on kävellä 10 000 askelta päivässä. Se on tavoitteemme ja siihen olemme päässeet – paitsi sadepäivinä. Silloin saatamme kävellä vähän vähemmän, Kaj-Erik hymyilee. 

Moi on toiminut erinomaisesti

Kun Kaj-Erik oli nuori, olivat puhelimet vielä “pyöritettäviä laitteita”. Hän muistaa oman kotinsa puhelinnumeron edelleen ulkoa – se oli 671132. Nykyisin monen taskusta löytyy käytännössä pienoistietokone. 

– Puhelimessa pitää tietysti olla myös hyvä liittymä. Tuo Moi on kyllä toiminut hemmetin hyvin, Kaj-Erik toteaa. 

Ennen Moi:n liittymää hänellä oli toisen, isomman operaattorin liittymä. Hän oli ollut operaattorin asiakas pitkään, useiden vuosien ajan.

– Rupesin ihmettelemään, että miten nämä laskut ovat näin hemmetin suuria. Se pänni, Kaj-Erik muistelee.

– Sitten minun vävyni soitti ja sanoi, että mitä ihmettä sinä sitä pidät, vaihda Moi:hin. Minä kysyin, että mikä se on, Kaj-Erik virnistää. 

Liittymän räätälöitävyydestä plussaa

Alun pienen skeptisyyden selättämisen ja liittymän vaihtamisen jälkeen Kaj-Erikin ei ole tarvinnut katua. Moi on tarjonnut hänelle juuri sopivan liittymän.

– Pystyt räätälöimään liittymäsi itse. Klikkaat Moi:n sivuilla vain niitä rukseja paikalleen. Siinäkään ei tarvitse mitään sen kummempaa osaamista olla. Jos osaa perusjutut netissä, niin osaa varmasti hankkia Moi-liittymänkin, Kaj-Erik kiteyttää.

Lue lisää kokemuksia:

Hietalan perhe säästää Moi Mobiililla jopa 240 euroa vuodessa

Asiakkaamme Perttu: ”Toista sataa euroa säästöä”

Asiakkaamme Sami: ”Moi Mobiili on hyvä, nopea ja luotettava”

Edellinen artikkeliEdellinen artikkeliSeuraava artikkeliSeuraava artikkeli