20joulukuu

Moi sai asiakkailta parhaimmat arvosanansa todistukseen

Syyslukukauden arvioinnit on suoritettu ja päättötodistukset on suoritusten osalta jaettu. Tänä vuonna piti todistuksen saatua hieraista kerran silmiä ja katsoa arvosanoja uudelleen, mutta samalta ne näytti toisellakin kertaa – Moi tosiaan suoritti syyslukukauden 2021 parhaimmilla arvosanoilla koskaan! Korkeimmillaan keskiarvo (käyttäytyminen) kohosi jopa 9,2:een. 🤓 Kiitos jälleen asiakkaillemme! ❤️

Palautteet on selvästi kuultu ja kehitystä on toteutettu oikeaan suuntaan. Tuotteita on syksyn aikana uudistettu palvelemaan entistäkin paremmin liittymiemme käyttäjien tarpeita, ja Moi on, syksyn kirjallisia kommentteja lainataksemme, ”toiminut kaikin puolin kiitettävästi”.

Syyslukukauden todistuksesta löytyy pelkkiä kiitettäviä.

Kiitosta mutkattomuudesta ja reiluudesta

Moi sai kiitosta erityisesti mutkattoman mukavasta tyylistä sekä ihanasta yksinkertaisuudestaan. Hinta-laatusuhde on käyttäjien mielestä kohdillaan ja kiitosta tuli syksyllä ilman lisäveloitusta tapahtuneesta nopeuden nostosta. Myös laskutustapa koettiin helpoksi sekä ajantasaiseksi ja kaiken kaikkiaan toimivuuden koettiin parantuneen.

Alla on vielä muutamia kommentteja suoraan asiakkailtamme:

”Kiitos vuodesta! Teijän tyyli on mutkattoman mukava.”

”Laskutustapa on hieno, ei tartte muistaa ja erikseen maksella. Tärkeää on myös, että Teiltä tulee info laskusta. Olette riittävän laajasti raportoineet muutoksista. Pitäkää edelleen homma asiakkaalle laadukkaana, simppelinä ja helppona.”

”Olette ihanan yksinkertainen puhelinoperaattori. Älkää koskaan muuttuko. Erityisesti pidän hinnoittelun läpinäkyvyydestä ja yksinkertaisuudesta.”

”Kiitos, liittymän toimivuus parantunut viimeisen parin kuukauden aikana – toivottavasti suunta jatkuu!”

Kiitos asiakkaillemme kuluneesta vuodesta

Kiitos myös meiltä kaikille asiakkaillemme kuluneesta vuodesta. Kaikki palaute on otettu kiitollisena vastaan ja siitä otetaan jälleen opiksemme. Teemme parhaamme, että vastaamme myös ensi vuonna toiveisiin ja pidämme homman vähintään yhtä helppona ja reiluna kuin tähänkin asti! ❤️

Ihanaa joulua ja mitä reiluinta vuoden vaihdetta kohti tulevaa vuotta 2022!

PSST. Jos et vielä ole tutustunut, mistä reiluudesta puhutaan, käy tarkastamassa asia. 😉

Edellinen artikkeliEdellinen artikkeliSeuraava artikkeliSeuraava artikkeli