24lokakuu

Moi kokemuksia – Liittymän edullisuus on Sarille valttikortti

Oulussa asuva Sari Pentti on ollut Moi Mobiilin asiakas jo useiden vuosien ajan. Aikoinaan televisiomainoksesta mieleen jäänyt edullinen liittymä on osoittautunut myös käytössä erittäin hyväksi valinnaksi.

– Siihen aikaan Moi Mobiilia mainostettiin paljon telkkarissa ja sieltä minä sen hoksasin, että vaikuttaapa edulliselta. Päätin sitten vaihtaa, Sari muistelee. 

Liittymän edullisuus on valttikortti

Vuosien varrella Sari on ollut varsin tyytyväinen Moi Mobiiliin. Jossakin vaiheessa hän harkitsi hetken vaihtavansa muualle, mutta koska Moi Mobiili teki jälleen kilpailijaa paremman tarjouksen, päätti Sari vaihtaa takaisin Moille.

– Työttömänä Moi Mobiilin edullisuus on ollut minulle se valttikortti tässä elämänvaiheessa kyllä. Mitä edullisempi liittymätarjous, niin sen parempi ihan ylipäänsä. Ei sitä kannata maksaa älyttömiä, Sari toteaa. 

”Edullisuus on ollut minulle se valttikortti”

Kuuluvuus, verkko ja asiakaspalvelu toimii

Edullisen hinnan lisäksi Sari on ollut tyytyväinen Moi Mobiilin kuuluvuuteen, verkon toimintaan ja asiakaspalvelun toimivuuteen. Aina kun hän on ottanut asiakaspalveluun yhteyttä, on asiat saatu hoidettua kuntoon mallikkaasti. 

– Käytän puhelimen nettiä lähinnä linja-autoaikataulujen tarkistamiseen, muutamien sovellusten ja karttapalvelun käyttämiseen sekä YouTuben ja sähköpostien selaamiseen. Liittymä on ollut myös verkkoyhteyksien osalta käyttööni sopiva, Sari kertoo.

Sari on valmis suosittelemaan Moi Mobiilin liittymiä myös muille. Perheelleen ja ystävilleen hän on jo vinkannutkin Moin edullisista hinnoista

– Edullisuus on ollut minulle se valttikortti. Kuuluvuuden kanssa ei ollut mitään haasteita. Kaikki on toiminut loistavasti siinä mielessä, Sari toteaa.

Sari päätti vaihtaa Moi Mobiilille erityisesti sen edullisuuden vuoksi.

Lue lisää Moi-kokemuksia:

Räätälöitävä ja toimintavarma liittymä

Moi kokemuksia – Hietalan perhe säästää Moi Mobiililla jopa 240 euroa vuodessa

Edellinen artikkeliEdellinen artikkeliSeuraava artikkeliSeuraava artikkeli