alt-text

Moi kokemuksia — Asiakkaamme Sami: ”Moi Mobiili on hyvä, nopea ja luotettava.”

Julkaistu klo 14:30

Rennon rehellisen meiningin lisäksi Moille äärettömän tärkeää on asiakkaidemme tyytyväisyys! Pyysimme asiakastamme Samia jakamaan kokemuksiaan Moi-liittymän käytöstä ja siitä, miksi hän siihen vaihtoi.

— ”Oli tarve löytää juuri oikeanlainen liittymä, jossa olisi sopiva hintataso. Se oli oikeastaan pääprioriteetti.”

Sami käyttää aktiivisesti Mun Moi -sovellusta, jota kautta pystyy seuraamaan mm. datan käyttöä, sekä puhuttuja minuutteja.

— ”Moi Mobiiliin siirtymisen jälkeen laskujen seuranta on ollut helppoa, eikä ole tullut mitään yllätyksiä. Olen säästänyt rahaa ihan selkeästi!”

Hinnan lisäksi toinen erittäin tärkeä ominaisuus Samille on kuuluvuus — liittymän täytyy toimia nopeasti ja kattavasti. Onneksi Moi Mobiili toimii toimii DNAn kattavassa verkossa, joten tämänkään kanssa Samilla ei ole ollut ongelmaa.

— ”Olen Moi Mobiilissa erityisen tyytyväinen kuuluvuuteen ja datan nopeaan liikkumiseen.”

Vielä muutamia Moi-kokemuksia tyytyväisiltä asiakkailtamme

”Alkuun olin hieman epävarma koko liittymästä, mutta halusin kuitenkin kokeilla. Nyt hankin koko perheelle Moi-simmit, ja edellisen operaattorin jätimme välittömästi! Tämä on ehdottomasti Suomen paras liittymä, ja nopein jota olen käyttänyt. Asiakaspalvelulle annan 5/5 pistettä ja laskutuksen kanssa sama homma, 5/5. Erittäin ystävällistä palvelua olen saanut.

Nopeudet ovat edelliseen operaattoriin verrattuna kolminkertaisia. Netti ei takkuile ja jumita, ja esimerkiksi Netflix toimii, vaikka kaikki mahdolliset laitteet olisivat samaan aikaan käytössä. Suosittelen kaikkia kokeilemaan.”

Petri O. 

”Vaihdoin liittymäni Moihin, koska oletin sen olevan minulle edullisempi. Ja niinhän se onkin. Puhun ja tekstittelen vähän, mutta käytän paljon dataa Suomessa sekä myö

s ulkomailla.

Lähdin Espanjaan kuuden viikon lomalle ja laitoin silloin puhelimeni dataseurannan alkamaan tuosta päivästä. WiFi-verkkojen yleisyyden vuoksi mobiilidatalle on harvoin tarvetta, mutta toisaalta mobiilidataakin pystyi pitämään päällä jatkuvasti. Sähköpostiviestien ilmoitukset tulivat aina heti olinpa sitten missä tahansa, ja ulkomailla kahden gigan raja ei ylittynyt. Puhelut Espanjassa olivat kai saman hintaiset kuin Suomessakin, en ainakaan huomannut suurta eroa. 

Ensimmäinen kuukausi Espanjassa tuli minulle maksamaan n. 15 euroa vähemmän mikä oli minulle normaali lasku edellisellä operaattorilla Suomessa! Mun Moin ennusteen ja puhelimen datakäytön perusteella seuraavasta laskusta tulee hieman pienempi.”

Antti M. 

”Päätin vaimoni kanssa kokeilla Moita. Yllätyin säästöistä, joka on tervetullut asia ottaen huomioon tiukan budjettini. Vertailukustannuksena olen käyttänyt kilpailijoiden kalliimpia paketteja (jossa nettinopeus yleensä vastaavalla tasolla kuin Moin). Meidän yhteenlaskettu kustannus on ollut noin 30 €/kk. Eli säästetään noin 20 €/kk, eli yli 200 € vuositasolla. Sillä rahalla saa jo hemmetisti maitoa lapsille. 🙂 Suuri kiitos, jatkakaa samaan malliin.”

Mats G.

”Meidän nelihenkisessä perheessä oli paljon ongelmia netin kanssa. Liittymäni ei kotona toiminut ollenkaan. Nyt kun minulla on Moi-liittymä ja perheelle otin Moi-nettiliittymän, niin en ole katunut kertaakaan. Puhelinliittymä on toiminut moitteettomasti ja netti toimii myös erinomaisesti. Elokuvat näkyvät ja tietokoneen kanssa ei mene hitauden vuoksi hermo! Parhaimmillaan meillä on tietokone ja kaksi telkkaria käyttämässä samaa nettiä ja kaikki toimii todella hyvin! Olen erittäin tyytyväinen. Kiitos teille!”

Heidi P.