Mitä tapahtuu, kun olen käyttänyt loppuun yhteisen datan?

Datan käyttö jatkuu automaattisesti. Ylimenevästä datasta veloitetaan 1,5 euroa alkavalta lisägigalta. Mun Moista voit seurata datan käyttöäsi.

Voit myös estää simmikohtaisesti datan käytön Mun Moista. Jos taas joku simmisi käyttää erityisen paljon dataa, voit tilata siihen rajattoman datan.