Miten Moi toimii EU/ETA-alueella?

EU/ETA-alueella puhelut ja tekstiviestit toimivat kotimaan hinnoilla. Dataa voi EU/ETA-alueella käyttää simmikohtaiseen kohtuu-data-käyttö-rajaan asti kotimaan hinnoilla. 6 € simmillä raja on 1 Gt/kk ja rajattomalla simmillä 2 Gt/kk. Rajan täytyttyä veloitetaan datankäytöstä kotimaan hintojen lisäksi simmikohtainen lisämaksu 3,5 €/giga. Mun Moissa voit asettaa käyttörajan lisämaksulliselle dataroumaukselle. Oletusraja on 60 €/kk. Raja koskee sekä lisämaksullista dataroumausta EU/ETA-alueella, että kaikkea dataroumausta EU/ETA-alueen ulkopuolella.

Jos laskutuskautesi vaihtuu kesken matkan, kohtuu-data-käyttö-raja nollautuu. Voit myös päivittää 6 € simmisi rajattomaksi ulkomaanmatkan aikana ja saat käyttöösi heti enemmän kohtuukäyttöä. Huomaathan kuitenkin, että rajattoman datan vähimmäislaskutus on yksi täysi laskutuskausi.

Datan käyttö ulkomailla vaatii, että laitteessa on oikeat internet- ja MMS-asetukset. Kotimaassa data voi toimia väärilläkin asetuksilla, mutta ulkomailla väärät data-asetukset estävät datan käytön. Pääset muuttamaan asetuksia puhelimesi valikosta mobiilidata-asetusten alta. Oikeat asetukset ovat APN-yhteyspiste on: data.moimobile.fi ja MMS-yhteyspiste (APN) on: mms.