Pienempi. Parempi. Halvempi. Helpompi.

Et maksa turhasta, et sitoudu mihinkään ja saat juuri sellaisen liittymän kuin tarvitset - ja huippunopeassa verkossa.

Tutustu ja tilaa

Mikä Moi?

Moilta saat edullisesti niin monta liittymää (me kutsutaan niitä simmeiksi) kuin tarvitset ja voit jakaa dataa niiden kesken. Sinun ei siis tarvitse säätää jokaisen simmin kanssa erikseen. Liitä samaan tiliin koko perheesi tai kaikki simmejä käyttävät laitteet, kuten kännykät, mokkulat, riistakamerat, ruohonleikkurirobotit.

Hyvä diili.

Voit liittää Moi -tiliisi niin monta simmiä kuin tarvitset ja ne jakavat ja kasvattavat yhteistä datapottia. Sinun ei tarvitse säätää ja optimoida paketteja simmi kerrallaan.

Myös rajatonta.

Voit myös valita erikseen rajattoman puheen tai vaikka datan niihin simmeihin, joihin tarvitset.

Huippunopea 4G.

Kaikki Moin simmit käyttävät huippunopeaa DNA:n 4G verkkoa. Tiedonsiirtonopeus max. 100 Mbit/s - jos numerot kiinnostaa. Mutta nopea on - Vroom!

Ei sitoutumispakkoa.

Ei määräaikaisuuksia, ei sitoumuksia. Ei ketunhäntiä kainalossa. Emme lukitse sinua mihinkään diiliin, josta et pääse enää pois.

Ei turhaa laskuroskaa.

Automaattinen veloitus suoraan maksukortilta. Säästät aikaa ja vaivaa, kun jokaista laskua ei tarvitse erikseen kirjautua verkkopankkiin maksamaan. Kätevää, eikö?

Seuraa ja muokkaa itse.

Mun Moissa näet koko ajan, mihin rahaa kuluu, ja voit aina tarvittaessa muokata palvelujasi. Kun itse säätää, saa mitä haluaa!

Näin helppoa se on.

Yksi 4G liittymä maksaa 6 euroa kuussa. Siihen voi lisätä simmejä ja muita herkkuja tarpeen mukaan. Vaikka heti tai myöhemmin.

 1. Nopeaa.

  Tilaat yhden tai useamman liittymän kerrallaan. Helposti ja nopeasti suoraan netistä.

 2. Helppoa.

  Toimitamme tilaamasi liittymät postitse muutamassa päivässä. Teemme myös numeronsiirrot puolestasi. Ja kaikki muutokset teet itse Mun Moissa, silloin kun itse haluat.

 3. Kätevää.

  Veloitus suoraan maksukortilta ilman säätöä paperilaskujen ja eräpäivien kanssa. Kortteina kelpaa Visa, Visa Electron, MasterCard ja Maestro.

  Luotettavan maksamisen mahdollistaa:
Tutustu ja tilaa

Kaiken saa muutettua
Mun Moista.

Olet itse oma operaattorisi. Mun Moista voit tilata uuden simmin, supistaa tai laajentaa pakettiasi ja katsoa paljonko jokainen simmi kuluttaa. Lataa sovellus tai käytä sitä selaimella.